ozzy-badd
24 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Oldukça özgün bir konuya sahip olan iyi bir gerilim filmi . Sürükleyici , hareketli ... Ama abartılmaması gerekir , ortada 4/4 lük , doyurucu bir film yok . Sonu da çok daha iyi bitebilirdi diye düşünüyorum ... 5/3.5 ...
aslında büyük beklentilerle izlediğim bi filmdi ama beklediğim gibi bi film çıkmadı karşı filmde ve serilerinde çok fazla boş konuşmalar izleyiciyi sıkınlı sahneler çok kısa sürüıca n 5'e kadar hepsinin konusu aynı dolayısıyla ilk filmi izleyince diğerleri kabak tadı ında toplamda 5 serinin heyecanlı sahneleri toplansa ve biraz daha uzun süreli tek bi film yapılsa daha iyiymiş.yinede boş vakit geçirmek için izlenebilir
seneryo,kurgu bence mükemmel... bıkmadan,sıkılmadan defalarca izlenir.. herkesin evinde dvd seti bulunmalı bence bu filmin, 3. seriyi sabırsızlıkla bekliyorum..!!! çok başarılı tasarlanmış bu film, işin özü'kaderinizin önüne geçemezssiniz' saygılarımla
Kesinlikle izlerken hiç sıkılmayacağınız bir film. gerilmek için sadece eli bıçaklı katillerin olmadığını gösteren değişik seneryoya sahip sürükleyici bir film. Ölüm sahnelerinin bazıları gerçekten çok etkileyiciydi. Filmin giriş sahneside harikaydı. Ama oyuncular bira filmi duygusuz oynamış oda sanırım yeni aktör oldukları için olsa gerek.
orjinal konusuyla insanı koltuğa çivileyen seyirlik harika bir gerilim filmi...gerçekten filmi seri haline getirmeleri çok güzel olmuş _her ne kadar diğerleri ilkinin tadını vermese de..._ özellikle bu filmde kurtulanların ölüm şekilleri çok hoştu ancak işin içine hep bir miktar suyun girmesi çok sıktı...her ölüm de suyla bağsaştırılmaz ki:) 9/10
Nasıl düşündüler böyle bir konuyu vede hayata geçirmelerise çok baaşrılı olmuş *_*İzlerkem hep gerildim ve hayatımızın ayrıntılarda saklı olduğunu anladım *_*10 / 10
ilk olarak ikincisini izledim.sonra da bunu bir şekilde buldum ve izledim.film boyunca gerilmekten kendimi kaybettim çok ama çok güzel bir film.konu falan değişik.yalnız 3 filminde senaryosu aşağı yukarı birbirine benzediğinden ben filmin sonunu ve nasıl kurtulacaklarını biliyordum.söylemek istediğim başka bir şey de bu seriyi daha fazla uzatmamalılar ve tadında bırakmalılar.filmi izlemeyenler izlediklerinde özellikle sonunda ağızları açık kalacak.sonu süper iki filminde.ama ben birinciyi ikinciden daha fazla beğendim.fakat ikincinin efektleri falan daha iyi yinede.9/10 saygılar ve iyi seyirler herkese...