Ahlat Ağacı
4,2

Ünal D
Ünal D

24 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Yorumlara ve IMDb puanına bakıp izledim herkesin görüşüne saygılıyım,benim görüşüm sanki cep telefonuyla hiç masraf yapılmadan çekilmiş bedava bir film.Nuri Bilge Ceylan'ın kendi tarzı olabilir,film sanat için çekilmiş olabilir,filme bayılanlsr tekrar tekrar izleyenlerde olabilir ben bu 3 saatlik filmi azmettim 3 seferde anca bitirebildim zamanıma yazık oldu fazlasyla 1 saatte anlatılacak konu 3 saatte anlatılmış aynı Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filmi gibi bedava çekilmiş ve diyaloglar gereksiz uzatılmış ben beğenmedim izleyenlere iyi seyirler
aslı K.
aslı K.

4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
kadrodan güzel sandıkta gittik ama hayal kırıklıgına ugradık hiç begenmedim hiç güzel degil başka filmlere gidin
suleyman A.
suleyman A.

4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
film baya sırada olmu sıkıcı ı
turguy F.
turguy F.

4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
zamanımıs boşa gitti sanırım . bu filmi böyle beklemiyordum m
Sema
Sema

21 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Film için bir şey demiyorum ama dakika başı saçma sapan küfür koymuşlar sesini kısmaktan izleyemedim bundan rahatsız olanların izlememesini öneririm bu benim düşüncem .
Sehriban M
Sehriban M

8 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Övenlerin ve olumlu yorumların etkisinde kalarak izledim, içim daraldı. Bıkkınlık ve tükenmişlik geldi. Hayattan kesitleri aktarabilir, kısmen gerçeği yansıtıyor da olabilir ama cidden fazla uzatılmış ve fazla abartılmış... Sinan karakterini bir türlü sevemedim. Kendini çevreden soyutlayan, ötekileştiren ve çevresini beğenmeyen bir tip. Ne görmüş ne yaşamış ki... Aklısıra üniversite mezunu olan işsizleri yansıtmaya çalışmışlar. Boş beleş duran ve hayatını tek noktaya odaklayan bir genç... Başarı böyle yakalanıyorsa ne âlâ! Filmde çok sıkıcı bir aile ortamı yansıtılmış, öğretmen baba ayrı bir hayal kırıklığı...Filmde karamsarlık zirvede... Olumlu yorum yapan bir kesim de olumsuz eleştirmenlere çamur atıyor, güya filmden anlamıyor eleştirenler... İçi bunalmadan tek oturuşta izleyebilenlere helal olsun, filmin yaşattığı içsel bunalımlara katlanmak sabır gerektiriyor. Monoton filmleri sevmeyenler izlemesin, sevenler de abartmasın(!)
metinfikret
metinfikret

5 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Bu filmde yaşamdan umudunu yitirmeden önce KPSS'ye çalışarak yeniden girme, babasına yardım etme ve başka alternatifler varken yazarın seçtiği yol ve yaptığı olumsuz hayata bakış yorumu yanlıştı.Bu filme neden bu kadar maddi destek sağlanmış acaba? Sonuçta masraflı bir film değil. Bu kadar amk... içermesi de ilginç. Gerçek hayatta da böyle bir sık kullanımı yok "amk.."nın...Senaryoda abartı da cabası. Bir kitap hiç mi satmaz? Tek olumlu yanı filmin babanın ilginç tiplemesi ve güzel manzaralar. İki imam ile geçen diyalog ateizm göndermesi yapıyor. Usta yazarla diyalog da ukalalık çıkışı ile bir pasif agresiflik örneği. Bir insan Nuri B.Ceylan olunca her şeyi de illa övülmeli mi? Beş üzerinden iki eden uzun bir film.
Hamidekkrty
Hamidekkrty

24 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu filmi sevdiğim adamla izledim en sevdiği filmdi . Bana hitap etmesede o sevdiği için izlemiştim. Filmi izlerken ben sürekli konuşuyordum yorum yapıyordum o da hep açıklardı gülüp eğlenirdik. Film uzundu bitiremedik sonuna kadar ama hep devamını izleriz diye düşünürdüm. Film gibi yarım kaldık. Eğer bi yerde yorumumu okursa beni hatırlayacak. Senden sonra tek başıma izleyeceğim her anımızı hatırlayacağım. Sende beni unutma ŞB. 25.03.2023
Ramazan K.
Ramazan K.

13 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Yok icsellestime yok sanatsal bırakın bu safsatalari.benim zamanımı çaldı verdiğim para da cabasi.ödül modul hak getire.sanat şanar içindir bakışına tipik bir örnek.hele imamla olan yapma diyaloglar,çok eğreti ve yanlı bakışlar mevcut.yazık yazık
mustafa y
mustafa y

3 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Nuri Bilge Ceylan, Nuri Bilge Ceylan diyerek fanboyluk yapanlar görüyorum.. Bunlara hiç gerek yok. Saat sabahın 5i haliyle tüm algımı verememiş olsam da toplum adına güzel, derin konular işlenmiş onları büyük oranla idrak edebildim uykusuzluğuma rağmen. Halen izlememiş olanlara tavsiyem uykunuz olmadan, şikayetlenmeden, kendinizi vererek izlemeniz olacaktır. Beklentimin altındaydı bu güzel kadroya bakılarak. O kadar abartılmasına lüzum olmadığını düşünüyorum. İzlemesem de olurdu hatta çok iyi olurdu uyku düzenimi katletmeme değmedi çünki