merve357
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
jim carrey yine muhteşem çenesinin tutulma sahnesi kaşlarıyla serenat yaptıtğı sahne :) ve en süperi de kendiyle kavga ettiği sahne adam süper yaa sanki 2 ayrı kişiye bakıyoruz sanki
Ya müthiş bir film olmuş gülmekten kırıldım adeta Jim Carrey bu işi biliyor filmin konusuda süper bence büyük bir haz aldım filmi izlerken keyifli bir film gayet güzel tavsiye ederim tam bir komedi...
manyak ötesi bişiydi valla :) bir komedi filminde bukadar güldügümü hatırlamıyorum :) film accayip komik ayrıca zelwegerda rolünü çok ii yapmış diebilirim :) komedi kralı denebilecek bir film :)
Bu adam işini biliyor ve iyi yapıyor. Bu filmi izlerken kendinizi sadece gülmeye proglamlayıninanın bazı sahnelerde gülmekten mahvolacak sınız. Karısı cüceye aşık oluyor cüceden yaptığı çocukları Jim Carrey e bırakıp cüceyle birlikte gidiyor bunu hazmedemeyen Jim Carrey sorunlu biri olup çıkıyor kişilik bozuklukları yaşıyor üç çocuğu yıllar geçip büyüyor üçüde çok akıllı derslerinde başarılı ama çok yemek yiyorlar jim carrey Rene Zelweger le birlikte yolculuğa çıkıyor görev icabı ve başlarından ilginç olaylar geçiyor filmin sonuda çok romantik izleyin mutlaka kaçırmayın bu güzel komediyi 10/9
bence iyi bir filmdi.yani izledikten sonra hayat görüşüm değişmedi ya da "evet konuyu çok farklı ele almış" demedim,hatta oturup kimseyle filmi tartışmadım,geyiğini yapmadım.sadece yarılana kadar güldüm.
Şahsen en beğendiğim Jim Carrey filmidir. Bir kahkaha sağnağı. Sinemada izlediğim günü hatırlıyorumda. Karnıma ağrılar girmişti. Bir adam ancak bu kadar komik olabilir. Jim Carrey’i hala izlememiş olanlar varsa onu bu filmle tanısınlar.
her şeyiyle bir jim carrey klasiği başından sonuna kadar nefessiz gülmek isteyenler için zaten verilen puanlar ve yazılan yorumlar da her şeyi ortaya koyuyor
gerçekten çok güzel komedi olmuş zaten jim den de bu beklenir hela tuvalete giderken duvara işeyi vardı gülmekten koptum birde inek sahnesi külmekten flimi izleyemedim bence bu flimi ızrarla almanızı tasiye ederim
ya bu film harika!!!!!!!!!!! işin içinde jim carrey var zaten.arada ırada çok yapmacık hareketleri olsave her ne kadar şabalak bir insan olsa da bu rol ona tam oturmuş.ödüllü inek macerasında fena koptum.süpper bir film!herkesin arşivinde bulunmalı
Bence yapılan bu yorumlar çok abartılı sırf Jim Carrey oynadığı için bi film güzel olamaz.Ayrıca filmde ikidışında çok k üç espri komik bişey yoktu.Bütün Jim Carrey filmlerinde olduğu gibi senaryo berbattı.
perfect perfect perfect.... tek kelimeyle harika bir film ben bukadar güldüğümü hatırlamıyorum (bide türk filmi olan pardon a çok gülmüştüm) mutlaka izleyin inek sahnesi mükemmel her sahne mükemmel kaçırılmaması gerekenlerden
Arkadaşlar filmi izlerken harbi koptum ya. Hiçbir şey olmasa Jim Carrey tek olsa film yine güzel olurdu. Adam manyak yahu. Komediden deöte bir şey bu ya.
Salak ile Avanak,Yalancı Yalancı,Eternal Sunshine of the Spotless Mind v Truman Show gibi yapıtları izledikten sonra böyle bir filmi [!] izlemek... Ah!Söyleyecek kelime bile yok aslında!Jim Carrey üstadın daha seçici olmasını isterdim!Hoş Rene gibi bi hatunla en saçma filmde bile oynanılır ama espiriler pek bayattı be!İnce zeka gerektirecek espiri anlayışı da benimsenmemiş! Bir daha böyle filmlerde oynamaması en büyük temennim!