yine jim carrey’in manyak hareketleri,oyunculuguyla bezenmiş ama diğerlerinin aksine bu sefer bana sıkıcı gelen film.116 dakika boyunca manyak karakter hank’in ortaya cıktıgı kısımlar hariç pek bir sıkıcıydı bence.bi de turkce dublaj oldugu için sanırım hiç tat alamadım filmden.anna kournikovanın otel mudiresi olarak da olsa 10 sn kadar arz-ı endam etmesi ise sıkıntıdan kapanmaya calısan goz kapaklarıma dur dedi.bence genel olarak film izlemesem de olurmus hatta fena olmazmıs kategorisinde.ama yine de para verilse izlenmeyecek kategorisinde değil ve jim carreye gıptayla bakmak için de izlenebilir.
bu filmden çok şeyler bekleyerek izlemiştim ama ne yazıkki hayal kırıklığı yaşadım jim carrey 'nin en basit filmidir bu, espriler çok bayattı mask,budala dedektif gibi gerçek komedi filmlerin yarısı bile etmez nasıl bu kadar yüksek not aldı çok garip sırf jim carrey oynadı diye verilmiş galiba bu notlar...
Konuya bakarsak sacma ama isi oyunculukla yorumlarsak bence Jim cary icin harika bir film ve bir sey dikkatimi cekti filmin basında anlatiyor ve sonra vazgeciyor artık bir cary klasigi olmus sanirim bu :))