öncelikle bu film duygusal komedi.. Bence Jim Carrey nin en iyi filmlerinden biri. Renne bu filmden sonra inanılmaz yükselişe geçen bir aktrist.İkiside harika. İnek sahnesi kopardı resmen...
sıkmayan,eğlenceli ve komik bir jim carrey filmi daha,belki diğer pek çoğundan biraz daha önde.aktör hem böyle,hem truman showdaki gibi ve hatta hem number 23 gibi farklı tarzda filmlerde boy göstererek kalitesini zaten çoktan belli etmiştir.önümüzdeki aylarda gelecek olan yeni filmini bekliyoruz.
Şunu Diyebilirim ki; Bu film 10/10, 100/100 dür. Kusursuzdur neredeyse... İnanılmaz bir oyunculuk inanılmaz. Kesinlikle çok eğleneceğiniz bir film. Jim Carrey Çok büyük oyuncu çook
Bu adam Amerikanın hatta dünyanın en komik adamı ya muhteşem biri her filminde gülmekten mideme sancılar giriyor tabi bu filmdede bayağı sancı çektim:)
İzlediğim en iyi Jim Carrey filmiydi. İzlerken gülme krizlerine girdim hala aklıma geldikçe de gülüyorum. Jim Carrey deki o hareketler,mimikler hiç kimsede yok adam resmen güldürme uzmanı. Kişilik değişmesinin sıklaştığı filmin son anlarında Jim Carrey nin karakterlerinin aynı vucütta birbirlerini çekiştirdiği sahnelere bayılacaksınız. Stres atmak için birebir. 10/9
bu filmin bu puanı almasına şaşıorum küfür dolu seviyesiz gereksiz esprilerin var olduğu gülmek için kendinizi kasmanız gereken bnce hiçte eğlenceli olmayan film.sonunda kendileri de itiraf ediyor zaten.boşa zaman kaybı...
eh işte. fena film değil. jim carrey ve suratı üzerine kurulmuş bir film. sıkılmıyorsunuz ama çok eğlendirdiğini de söyleyemem. en azından ben o kadar eğlenmedim. çok basit bir senaryo çık oyna jim zaten sen tek başına yetersin diye düşünülmüş. bence bu adama haksızlık yapılıyor(dramaları komedilerinden daha başarılı). filmin gerisi önemsiz.