KaliteTAKİP
18 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Jim Carrey olurda film kötü olurmu yine gülüp eğleneceğiniz sıcak tam bir aile filmi eğer haftasonu filmi arıyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız iyi seyirler...
Defalarca izlenip gülünecek filmlerinden bizim rahmetli kemal sunalın filmleri gibi tıpkı.Cidden çok komik sahneler var,konu sürükleyici ben çok beğendim bir insan pardon bu filmde 2 kişiyi canlandırıyor bu kadar komik olabilir mükemme..8/10
öncelikle bu film duygusal komedi.. Bence Jim Carrey nin en iyi filmlerinden biri. Renne bu filmden sonra inanılmaz yükselişe geçen bir aktrist.İkiside harika. İnek sahnesi kopardı resmen...
Filmin ilk ve son yarım saati gerçekten çok başarılı bir komedi niteliğinde. Ama filmin genelinde temponun oldukça düştüğü sahneler var. Her şeye rağmen Jim Carrey hatrına rahatlıkla seyredilebilir. 7/10
Bu adam Amerikanın hatta dünyanın en komik adamı ya muhteşem biri her filminde gülmekten mideme sancılar giriyor tabi bu filmdede bayağı sancı çektim:)
sıkmayan,eğlenceli ve komik bir jim carrey filmi daha,belki diğer pek çoğundan biraz daha önde.aktör hem böyle,hem truman showdaki gibi ve hatta hem number 23 gibi farklı tarzda filmlerde boy göstererek kalitesini zaten çoktan belli etmiştir.önümüzdeki aylarda gelecek olan yeni filmini bekliyoruz.
Carrey sinemasının hala en iyilerinden, ilk dakikasından itibaren inanılmaz sürükleyici ve komik olmayı başaran, Zellwegerin güzelliğiyle büyülediği defalarca izlenebilecek çok başarılı bir komedi filmi. 10/8