Bullock,Mortensen,Buscemi üçlüsünü bir arada görünce karşı koymak zor ancak film vasat.Klişe tabirini filmler için çok kullansak da önemli olan bunları öykünün içine göze batmayacak şekilde yerleştirebilmek.Bunun için de iyi yazılmış bir senaryo ve yönetmenlik gerekir.''28 Days''de ikisi de yok.
Baya hoşuma gitti, çok güzel bir film. Sandra Bullock u kutlarım...Bir dönem bende alkolla baya bir haşır neşirdim bu filmi kendime ithaf ediyorum...10/10
Alkolizmi ve diğer bağımlılıkları çok güzel anlatmış bir film. Filmin sonu kesinlikle havada kalmamış. Bağımlılığından kurtulup kurtulmadığı belirsiz bırakılmış ve iyi yapılmış. Bu insanın kendisi ile olan bir mücadele. Terapi merkezinde gerekli sahneler işleniyor zaten ve filmin ana fikri, mücadeleye ne kadar hazırsınız? Eski dostlarınızı, eski sevigilinizi, eski hayatınızı değiştirmeye ne kadar açıksınız?
kesinlikle çok beğendim.film içerisinde herşeyi barındırıyor.çocukluğunun izlerini taşıdığının farkında olmayan bir bayan rolude sandraya yakışmış.herkese iyi seyirler
güzel bir film.anlatılmak istenen tema çok iyi anlatılmış ve gönderilmek istenen mesaj iyi aktarılmış.sandra bullock alkolik rolüne çok iyi oturmuş.harika denebilecek bir oyunculuk çıkarmış.sırf sandra için bile izlenicek bir film.