Benim eleştirim bu filme bu kadar az ilginin olması seyrettikten sonra beni anlayacaksınız başta konusuyla oyunculuğuyla beş yıldızı hakedeyor. ama çok üzgünüm ki çok az ilgi var
Filmin nekadar izlendiğini bilmiyorum fakat izlerken okadar çok duygu değişimi yaşadım ki inanilmaz umutsuzluğun içine düşüm Umut olmaya gelmiş herşeye rağmen mücadele etmiş bir hikayeyi anlatıyor gerçek hayatta böyle örnekler varım bilinmez ama hep kötülerin işinin ras gittiği bu dünyada iyiler bukadar şanslı olmuyor ... Herkese tavsiye edeceğim bir film herkesin izlemesi gerektiği bi film !
Çöle gül dikmeye çalışan bir bahçıvan düşünün.Gülün tohumunu ekiyor ve can suyunu veriyor.Ancak tabi her türlü ilaveyi yapması ve bütün dikkatini gülün gelişmesine vermek zorunda çünkü gül çölde büyümeli...Çünkü o çöl bahçıvanın yaşadığı yerdi ve şimdi o, çölden rövanşı almak istiyor. Bir solukta izleyebileceğiniz,düzene başkaldırının öyküsü...Ben çok beğendim.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum
Sinemanın hem sanat hem mesaj verme yönünü mükemmel işlemiş harika bir film. Lise hayatını konu edinen birçok dizi ve film gördüm ama hiç biri bu kadar gerçek ve hayatın içinden değildi. Bazı sahnelerde bunlar Türkiye'de olmaz dedirtse de, hem karakterlerin gerçek liseli görünümü hem oyunculukları harikaydı. Tv de her yayınlandığında gene aynı heyecanla izliyorum. Başta filmin senaristi ve yönetmeni olmak üzere tüm kadroya bolca tebrikler! Muhteşem bir iş çıkarılmış.
Bir tek ben de mi sıkıntı ? Filmi açamıyorum ben, “izlemek istiyorum “butonuna basıyorum 1s35dk lık yazan kısıma yeni bi Ekran açılıyor ama inatla film açılmıyor sürekli karışma fragman çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)