Murat K.
1 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Saçıntı,söylenebilecek hemen her şeyi söylemiş zaten.Üstüne fazla konuşmaya hacet yok. Ben,en son yanaklarımdan yaşlar süzülürken kahkaha attığımı hatırlıyorum diyeyim, gerisini siz hesap edin.İyi Seyirler!
Her filmde sadece goruntu , ses , oyunculuk aranmaz ,, saglam bir konu ve sizdeki etkisi aranir ,, bu filmi izlemek asla ve asla bu acilardan zaman kaybi olmayacaktir ,, ozellikle filmin ikinci yarisi ,,,, yonetmen bu filmi biraz daha fazla muzik ve oyunculukla islese ikinci bir ,, babam ve oglum ,, vakasi olabilirdi ,, tebrikler
Tipik ve güzel bir Mufitcan SACİNTİ filmi. Kral yine mesajlarla doldurmuş seneryayu. Ayrıca komedi ve hüznü bir arada harmanlayarak bir güldürüp bir üzüyor. Vermek istediği mesaj ise: Ölmeden önce yapmanız gerekenleri ERTELEMEYİN. Samimi ama yavaş ilerleyen bir film olduğu için bir çogu sıkılabilir. Durgun filmlerden de hoşlanırım derseniz merak etmeyen değiyor.
Allahını seven söylesin Rahmetli Kemal Sunal'ın korkusuz korkak filminin senaryosunu biraz değiştirip orjinal film diye yutturmak nedir??? Bu yüzden bizim sinemadan bir halt olmaz...