Sonsuz Aşk
    3,2
    Sonsuz Aşk hakkında görüşlerin ?

Aamir Khan
    Aamir Khan

30 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Tatlı hoş gülümseten bi film. Yer yer ağlatsada genel itibarı ile seyirlik zevki yüksek. Herkes klişe demişte tamamda zaten konuyu okuyup izliyoruz. Bu konu güzel ki çekiliyo izleniyo. Yeşilçam tadı verdi bence eskimeyen klasikleşmiş bi konu izlenir
    Emine Y.
    Emine Y.

6 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Film sürükleyici bir kaç kez izledim bende yeri ayrı fakat sonunun biraz daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım uyumu güzeldi. Filmi klişeleşmiş olarak da algılayabilirsiniz fakat Türk filmleri gibi başlayıp sonrasında ilgi çekiyor. Tek sorun filmin son sahnesiydi.
    Ahmet Büke
    Ahmet Büke

17 Ekim 2021 tarihinde eklendi
    fakir kız zengin oğlanın 2000 ler versiyonu mutlu son sanıyorsun ama kötü son.. Sürükleyicilik oyuncu kalitesi çok üst düzey.. İyi bir türk aşk filmi.. Sonundaki şarkı ağlatır cinsten
    Çağlar
    Çağlar

3 Şubat 2021 tarihinde eklendi
    Seçtiğim sonsuz aşk filmi ni bir türlü izliyemiyorum. ayrıca fragmannın bile sesi yok bu nasıl film izleme sitesi
    Erkan Töriyen
    Erkan Töriyen

26 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
    Neden aşk filmlerinin sonunda fahriye evcen ölüyor. Alla alla bence muhteşem film. Fahriye evcen zaten başarılı başka bir sey demiyorum. Aşk kadını gülüşü ömre değer.
    Mücahit Berk O
    Mücahit Berk O

19 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    Bence başından sonuna kadar çok güzel bir film. 3.5 puan almış olması çok üzücü. Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen de çok uyumlu olmuş. Her yönüyle çok güzel hos bir film olmuş
    Menekse U
    Menekse U

14 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda kaç tane türk filmi izlediysem hepsin de kız hasta ölüyor felan. Aynı konuyu farklı oyuncularla ısıtıp ısıtıp getiriyorlar
    Yunus Çakmak
    Yunus Çakmak

25 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    esimle izledik guzel film izlenebilir en azindan skmadı konusu basit biraz ama izlerken keyif verdi.
    Rifatdemir354
    Rifatdemir354

20 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Klasik bir öykü ve klasik bir son. Eski Türk filmlerini anımsatıyor. Şöyle birşey var, izleyiciyi çekiyor. Keyif verdi ta son ana kadar. Son farklı bitebilirdi. Bilimi son ana kadar çok iyi kullandılar . Ama biraz daha yaratıcı olup, farklı bir son beklerdik .
    Mehmet Şahin
    Mehmet Şahin

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Her ne kadar klasik bir konusu olsada giriş ve gelişme çok iyiydi ama sonuç başarısızdı..İşini ve kariyerini kaybeden bir doktora sevdiği kadını kazandırabilirlerdi..
    mhmt m
    mhmt m

15 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Sana bağlanınca..
    daha öncede bu şarkıyı dinlemiştim
    ama şuan bu filimden sonra 17.kez durmadan dinlediğim bir film.. dinlediğimde toprak kokusunu içime çekmiyorum ama
    Ama
    Ama işte
    halen böyle gerçek bişeyler kalmasada
    inadına bir kez daha hadi
    deyip
    yaşamak için daha iyi yaşamak için
    gülümsememe sebep oldu
    Eksikler varmı filmde
    çok
    ama oyuncuların kaliteliliği ayrı bir yere koymuş filmi
    fahriye evcenin istiklalde gözlüklerini çıkarip şaşırıp uzunca bana bakışı geliyor aklıma
    ve onun çektiği her filmde ayrı bir gizemliliğini görüyorum
    Neyse konu uzar :)
    Kamagra90
    Kamagra90

14 Nisan 2019 tarihinde eklendi
    oçları üye olduk izleyemiyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Carolyn T
    Carolyn T

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    1990 pretty women filminden konu alıntı çalıntı yapılmış. Senarist o filmden çok etkilenmiş galiba..
    slavi h
    slavi h

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Film normaldi tamam ama sonu çok kötüydü daha değiştirilebilirdi orada zeynep ölmeyecekti biraz sinirim bozuldu sonuna ve sonundan bişey anlayamadım ilk başta daha düzgün bir film yapabilirlerdi bence.
    Gurkan O.
    Gurkan O.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Fahriye Evcen’in güzelliği olmasaydı bu puanı vermezdim. Senaryo eski klasik Türk filmlerini aratmıyor. Eski Türk filmlerine doymadım diyorsanız izleyin.