Engin Yüksel
1.458 değerlendirmeler
5 Nisan 2017 tarihinde eklendi
gerçek bir hayat öyküsünden alındığını bir yorum sayfasında okumuştum. Eğer gerçek bir hikayeye dayan bir filmse iyi, fakat kurgusal bir yapımsa klasik ve vasat bir senaryo ve final 6/10
İlk bakışta beni çeken filmin adı "AŞK UYKUSU " ve afişi oldu.Aşksız bir hayat düşünemiyorum . Uykusu nasıl olurdu acaba? Yönetmen ve oyuncu kadrosu benim için çok önemlidir.Nisan Akman çok başarılı bir yönetmendir,keza başrollerdeki Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy ve Hande Subaşını da çok beğenirim.Daha sonra Mehmet Coşkundeniz 'in aynı adlı romanından uyarlama ve gerçek bir hayat hikayesi olduğunu görünce mutlaka filmi görmem gerektiğini düşündüm.İlk vizyona girdiği bugün 9 arkadaşımla beraber izlemeye gittim.Yönetmen, oyuncular ve yazar bir kere daha beni kendilerine hayran bıraktı.Hepimiz filmi çok beğendik ve etkilendik.O kadar doğal çekilmiş ve o kadar güzel oynanmış ki,insanı tamamen içine alıyor,kaptırıp gidiyorsunuz.Hakikaten aşk uykusunun ne olduğunu beraberce yaşadık .Öykü gerçek, kendinizden veya çevrenizden tanıdık gelen birçok sahne bulacaksınız .Filmle beraber o hikayeyi siz de yaşıyorsunuz.Kısacası tüm sinemaseverlere tavsiye ederim.Filmde emeği geçen herkese teşekkürler.
Olmamamız gereken erkek modelini çok güzel bir şekilde anlatmış. Kurgunun güzel olduğunu fakat filmin genel hatlarıyla sıkıcı olduğunu değerlendirmekteyim.
Hayatımda izlediğim en berabat filmlerden gerçekten +13 yazarak bu kadar genişliğe ulaşmak hayret ettiriyor. Müslüman ülkesi olan biz türkiye ne zaman bu kadar genişledik +13 diyerek 14 yaşındaki bir çocuğa bunları nasıl izlettirebilirsiniz gerçekten berbat