Ayla
    Ayla hakkında görüşlerin ?

Kübra K.
    Kübra K.

11 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Herseyden önce harika olan bu yasanmis hikayeydi izlerken aklimda hep gercek suleyman ve gercek ayla vardi en cok duygulandiran sahne en sonundaki gercek kavusmaydi film ve oyunculukta mükemmel kesinlikle oscari hakeden bir filmdi yolu acik olsun!
    Adem T.
    Adem T.

8 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Gerçek bir hikaye ve Mükemmel bir başyapıt olmuş. Aksiyon savaş duygusallık aşk hepsi var. Tek kelimeyle mükemmel bir film.
    Salih K.
    Salih K.

8 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Film görüntü kalitesiyle, senaryosu ve oyunculuguyla Sinemada izlemeye değer. Ismail Hacioglu ve Ali Atay cok basarili. Gercek bir hikaye olması, izlerken cok etkiliyor insani. Savaş sahneleri cok abartilmamis. Ancak Süleyman yaslandiktan sonra farkli bir film izliyorsun sanki ve bütün tılsım kayboluyor. Keske Süleyman döndükten sonra, yillar sonra tekrar buluşma sahnesiyle bitseydi. Neyseki Filmin sonundaki hikayenin gercek kahramanlarinin görüntüleri kurtardi isi. Herkesin emeğine sağlık umarım ödül aliriz bu filmle.
    iremorhan23
    iremorhan23

7 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    2 kere izledim HARİKA ötesi emeginize saglık hayatımda izledigim en iyi film tarifi yok bence eşsiz bir filmdi cok teşekkür ler 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    Hande O.
    Hande O.

6 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Gercekten gelmis gecmis Turkiyenin en basarili filmlerinden biri diyebilirim,gerek kadro,gerek olaylarin akiciligi. Harika !
    Sercan K.
    Sercan K.

4 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Cok başarılı bir yapıt insani en içten etkiliyor filmde ne ararsan var tekrar tekrar izleyecegim ve unutamayacagim filmler arasinda artik .
    Elif Y.
    Elif Y.

3 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Film gerçekten çok güzeldi ve gerçek hayattan alıntı alması güzelliğini artırmış fakat bir sahnede”Tüm dünyaya seslendik sadece Türkler sesimizi duydu”deniliyor bizim Kore savaşına girişimizin sebebi belli değil mi?
    KUBİLAY G.
    KUBİLAY G.

2 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Sahneler süper çekim çok kaliteli bir ara niye mendil almadım ki diye kendi kendime söylendim.babam ve oğlum filmine bu filim beş basar o kadar net.
    tosunetti
    tosunetti

2 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Biraz hamaset olabilir ama son dönemde izlediğim hatta izlediğim en iti türk filmi diyebilirim. Duyguları bir filmde ancak bu kadar geçirebilirlerdi. Bütün sinema ağladık :

Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyor
    Nisa B.
    Nisa B.

2 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en mükemmel film olmalı. Gerçekten savaşın gerçek yüzünü yansıtıyor. Verdiğim parayı kuruşuna kadar hak ediyor. Herkesin izlemesi gereken bir film.
    AYDA Ç.
    AYDA Ç.

2 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Süper Bir Film...Çok Başarılı..Oyuncuların Emeğine Sağlık.Özellikle küçük oyuncunun oyunculuğu o kadar başarılı ki ..insan hayranlık duyuyor..Yaşanmış gerçek bir hikaye olması ayrıca güzel.
    Zeynep Ö.
    Zeynep Ö.

1 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Bu filme girmek için verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak ediyorlar. Normalde pek sinemaya giden biri değilim, hatta hiç gitmem neredeyse. Ama bu film için ikinciye gideceğim. Filmin başlarında insanın gözünden akan bir-iki damla duygulanma yaşı, filmin sonunda hıçkırarak ağlamaya dönüşüyor... Kesinlikle herkesin gitmesi ve benimle aynı duyguları yaşaması gerekiyor...
    Mehmet A
    Mehmet A

1 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    En iyi ağlatan aktör dalında ödül olaydı, Çetin emmi açardı kollarını hepsini kucaklardı."Sağ baştan gül lan" çok iyiydi.
    Gülsüm Y.
    Gülsüm Y.

28 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en mükemmel filmlerden biriydi. Defalarca gittim her seferinde ilk kez izliyormuş gibi izledim. Eger izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim. Emeği geçen herkese teşekkürler.
    Feyzanur A.
    Feyzanur A.

30 Kasım 2017 tarihinde eklendi
    Hayatında izlediğim en güzel filmlerin basında yer aldı. Mutlaka izleyin her sahnesin de duygu barındıran muhteşem bir baba kız hikayesi. Ayrıca bir kez daha türk askerimizle ve türk olduğumuz için gurur duydum . Mutlaka izleyin ve izlettirin