Uzun suredir seyrettigim en iyi Turk yapıtlarından biri... Hüzünü gercekten size hissettiriyor.... Final kisminda gözleriniz kesinlikle dolacaktir.....
Tek kelime ile muhteşem bir film. Uzun süre gitmemek için direndim, çok ağlayacağımı biliyordum ve tahminim doğru çıktı. Uzun zamandır bu kadar güzel bir film izlememiştim. Emeği geçen herkese teşekkürler
film konusu çok iyi olmasına rağmen muazzam bir hikayeyi geçiştirmelerle dolu bir film haline getirmişler.savaş sahnelerindeki saçmalıklar,konun işleyişi çok beyendiğim oyuncu olan çetin tekindorun saçlarını bile kesmeye tenezzül etmemesi vs.kesinlikle oskarlık bir film deyil.gene elimizde bir tek babam ve oğlum kaldı.bana göre elle tutulur başka filmimiz de yok dip not: çetin tekindor beni hayal kırıklığına uğrattı keşke bu filmde hiç oynamasaydı da bendeki yeri zirvede kalsaydı
Kaliteli bir film yapmak için tüm çabalar sarf edilmiş ve amaca da ulaşılmış. Verilmek istenen mesajlar, sıkmadan yerli yerince verilmiş. İkinci bölüm gereksizce uzatılmış ama bütün olarak eleştirince affedilebilir.
güzel bir film özgün bir proje en azından bir milletin karakterini anlatan bir film ben sonunu biraz beğenmedim biraz saçmalamışlar ama olsun vizyonde ki filmlerden kat kat daha iyi gidinnn :P
Film güzel izlenmeye değer. Filmin beğendiğim yönü gerçekçi olması beğenmediğim yönü ise gereksiz Türklük propagandası Yapması. Filmin gerçekçiliğini sarsmış.
Süper bir film gerçek yaşamdan uyarlanmış film arşivimde muhakkak yer alacak. Tarihimizi anlatan yeni nesile aktarılması için bu tarz filmlerin çekilmesi gerekliliğini düşünüyorum.
bazı eksıklıklerı olsa da ızlenılmesı gereken harıka bır fılm.gözyaslarınızı tutamayacagınızdan yanınızda mendıl goturmeyı unutmayın.özellıkle fılmın sonunda katıla katıla agladıgımı ıtıraf edıyorum :))