Ayla
Ayla hakkında görüşlerin ?

Samet Sagun
Samet Sagun

24 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Ah ayla ah
Hikayendeki askerler ABD patentli olsaydı Oscar goes to mustafa uslu olurdu ama işte... lakin olsun ayla bizim gönlümüzde her zaman şampiyon ve bu gerçek hikayeyi konu eden Süleyman abi ve tüm Gazi şehitlerimize saygı ve minnetle ...
Kübra Boz
Kübra Boz

10 Nisan 2020 tarihinde eklendi
HAYATIMDA IZLEDIGIM EN MÜKEMMEL FILM ILK DEFA BIR FILME YORUM YAPIYORUM HARIKAAA ! MENDILLERINIZI YANINIZA ALINn
Sarp Baran
Sarp Baran

28 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Güzel ama daha iyi olabilirdi. Filmin tek sıkıntısı senaryoyu pek iyi filme aktaramamaları
Bana göre film o kadar hüzünlü değildi. Kişiden kişiye değişir
Emir Memişoğlu
Emir Memişoğlu

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ben duygusal bir insanim ve hemen aglarim ama bu filmde aglama duygumu kaybettim.Muthis olmus turklerin yaptigi en iyi film.
Yusuf Dayıoğlu
Yusuf Dayıoğlu

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Etkisini gozyaslarimda hissetttim.kalbim acidi.dalinda butun oscarlari hak eden bir yapit .duygusal anlarinda tavan yapan son derece iz birakan bir film.
erdem a.
erdem a.

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Son yıllarda türk filmleri arasında dram kategorisinde listenin üst sırasına yazabileceğim kalitede bir film. kore ile alakalı sahneleri ayrıca güzel. tavsiye ederim.
Ahmet Serdar Gürbüz
Ahmet Serdar Gürbüz

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim. Duygusal ve bir o kadarda hareketli sahneleri var.
Ayşegül Ateş
Ayşegül Ateş

28 Aralık 2019 tarihinde eklendi
İzlemeyen insanin cok sey kaybedicegi bir film kesinlikle.nasil oscardan dondu anlayamiyorum.herseyiyle muazzam bir film izleyicisini bekliyor.yasanmis bir hikaye olmasi ise tam anlamiyla yurek dagliyor
Atasaysan
Atasaysan

20 Aralık 2019 tarihinde eklendi
İzleyiciyi daha ilk dakikadan itibaren esir alan.yasanmis bir hikaye olmasiyla da derinden sarsan sahane bir film.bir basyapit.oscara aday olmamasi ise buyuk bir sansizlik
Yaşar Uçar
Yaşar Uçar

2 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Mühteşem Hayatımda izlediğim en anlamı,en güzel film.bu film insanı çok düygusallaştırıyor
Ben bu filme payıldım en az beş defa izledim yine izlerim
sinema
1 ziyaretçi
1 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Harika ötesi bir filmdi.oscarda yarismaliydi.yasanmis bir hikayeyi boyle guzel anlatmalari cok anlamli.
yigit ali D.
yigit ali D.

20 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İlk kez bir filmde ağladım. Erkek adam ağlamaz derlerdi. Doğru değilmiş galiba. Aslında filme Ali Atay için gitmiştim ama bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim. Türk sinemasını gururlandıran bir yapım.
Hüseyin Onur Tokgöz
Hüseyin Onur Tokgöz

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Türk Sineması için çok önemli bir film. Defalarca seyredilecek güzellikte.Cekim kalitesi harika seneryo harika oyunculuk harika
Aytac K
Aytac K

1 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Ya film genel olarak cok iyi zaten. Ama o son sahne yokmuuu. Gercek hayattan goruntuler. Aylayı getırıyorlar ve babası onu uzaktan gorunce aylamı o dıyo ve sarılıyorlar. Allahım yarım saat aglattı. Filmi anlayınca o son sahne dahada koyuyo ınsana. 😣😥😥
martinscorsese
martinscorsese

4 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Filmi netflix de izledim, sinemada daha etkili olabilir. Ancak ben hiç etkilenmedim. İnsanlar çok beğenmişler kendimden şüphe ettim. Her şey çok hesaplı film doğallıktan uzak. Karakterler gerçekçi değil, karton karakterler.