Filiz B.
1 değerlendirme
13 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Küfürsüz güldürmeyi başaran nadir filmlerden biri..İnsanlarımız küfür yoksa o filmi beğenmiyor maalesef.. Bence çok kaliteli , eğlenceli , güzel bir film olmuş.Tebrikler
Çok değerli oyuncularında bulunmasına rağmen senaryo tek düze ve basit kalmış. Gupsenin Delihada olduğu gibi gerçekten güldüreceğini düşünerek izlenen bir film fakat para verdik gülelim bari tarzında malesef .Yinede emeğinize sağlık...
Bu aptal boka arkadaslarla gittik su anda bu para ve zaman israfi seyi izliyorum izlerken gozlerim iltahaplandi... Bu boku izlemeye daha fazla tahammul edebilecegimi sanmiyorum Oyunculuktan Oyuncularin kendisinden Atmosferden Ve muziklerden Her seyden sinifta kaliyor keske ceyrek yildiz felan verilebilseymis...
Eleştirenler kafayı yemiş mizah duygusu abartilar herşey yerli yerinde klasik görümce olgusunu süper işlemiş oyunculuk muhteşem senaryo muhteşem gülme garantili küfür ve sex sahnesi yok diye begenmemistir begenmeyenler film harika herkese tavsiye ederim
Gayet keyifli vakit gecirmesinizi saglayan kahkahalar attıran ve bittiğinde yüzünüzde kocaman tebessüm bırakan bir film olmuş oyunculuguna sağlık Gupse👏👏👏
Filme çok beklentimiz olmadan gittik ama beklediğimizin üstünde bir performans izledik.Sıkılmadan izlenilebilecek keyifli bir film olmuş.Filmin akıcılığı ve oyuncuların performansı da gayet iyiydi.Ailecek eğlenmek isteyenler için güzel bir tercih olabilir.
Filme girmeden önce kulak tıkacı götürmeniz tavsiye edilir...Gupse Özay'ın ses tonu o kadar rahatsız edici,sinir bozucu ki biz filmin yarısında çıktık,başlangıç çok sıkıcı idi öyle deli gibi gülmüyorsunuz yani kimseyi yanıltmak istemem ben parama acıdım siz acımayın tiyatroya gidin daha iyi...Gupse yazmış oynamış ama bence ya artık yazsın yada yazmasın sadece oynasın bir ipte iki cambaz oynamazmış ikisi birden olmuyor...
berbat ötesi! gitmeyin paranıza yazık.. o garip konuşma stili ve kulak tırmalayıcı ses tonuyla gupse özaya biri komik olmadığını söylemeli.. eda ece ondan beterdi.. o ne vasat bir oyunculuktur yahu! 5 dk için demet akbağ girdi de gülümsedim.. yoksa -_- modunda izliyordum çok ciddiyim paranıza yazık gitmeyin