Ben hayatımda bu kadar Faşist, yanlış yönlendirmeli insanları aşağılayan bir film daha görmedim aynı zamanda da pkk renkleri barındıran bir filmdi kadının boynundaki çeklwre bakın Bok gibiydi
İlk filmin doğallığından eser kalmadan ortaya çıkan, yalnızca maddiyat düşünülerek ortaya çıkan bir film. Hayatımda izlediğim en kötü film değil ama gerçekten çok kötü film.
Film de çok güzel mesajlar veriliyor.ayrıca filmi izlerken hiç sıkılmadım arada bir güldüm ancak genel olarak beğenmedim.olmamış ancak diğer yorumlarda ki gibi çok kötü fln kesinlikle değil.
Sütlü kahve solu fincanı veya nesacafe her neyse Kemal Sunal filminde bile olmaz. Hangi ölçüde bir salak olmalı ki dolu fincanı kapatıp ters çevirsin. Böyle basit senaryolara şöhretler feda ediliyor ve golgeleniyor. Diğer eleştirileri okuyunca ne kadar isabetli davrandığımı fark ettim birincisinin eline su dokemez gercekten ne kadar yapmacik şive.
Izledigim En berbat sinema. Komedi filmi izleyeceğimizi sandık ama içinde espiri bile yoktu doğru dürüst. Icinde laf sokmalar falan. Neymis kendi dillerinde eğitim haklariymis. Sadece bunun için film yapmışlar ama o bile bir bok*a benzememis
Sevgilimle birlikte bilet aldım, onun işi çıktı. Salona tek girmek zorunda kaldım, girdiğimde kimse yoktu. Ben dolar diye düşünüyodum ama 100 kişilik salonu kapatmış gibi hissettim. Filmi izlediğimde karar verdim, Sevgilim dünyanın en şanslı insanıymış 😂😂
beklenti yüksekti bende giderken ama ilk filmdeki oyuncuların olmamasının yanı sıra kaliteli esprilerin de olmayışı bende hayal kırıklığı yarattı..ne çok güldüm ne hiç gülmedim