Recep İvedik 5
    Recep İvedik 5 hakkında görüşlerin ?

Howard the Duck
    Howard the Duck

2 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
    Bir insan böyle bir filmin neyine gülebilir komik değil senaryo yok garip şekilde böğüren bir karakterle ilgili ve izleniyor heryerde izleniyor 10 sinema varsa 7 sinde Recep İvedik adam yavaş yavaş sinema salonlarını ele geçirdi ama yetmiyor yetemiyor bunun üstüne 6 film daha çekerler herhalde
    mehmet y.
    mehmet y.

12 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Bu seriyi hiç izlememiştim. Bahsi geçtiği zamanlarda "bırakın ya.. bu ne ya.. gidilmez böyle bir filme..." diyordum. Sonra durup düşünmeye başladım .Hiç sevmedigim on yargı beni ele geçirmişti.. ve bu benim için hiç iyi bir şey değildi. Oturtup recep ivedik serisini izledim 5 bölümünü birden ilk dört bölüm için hiç bir yorum yapmiyorum. Bu 5. Bölüm içinde yapmiyacaktim. Ama Türkiye gişe rekorunu elinde tutması beni bu yoruma zorladı ( bu arada beyazperde nin kendi eleştirmenleri Türkiye'de gişe rekoru kırmış bu film için neden yorum yapamazlar ? Neyden korkarlar? film birseye benzemesede gişe rekoru kırdığı için mı? Belli bir kitleyi karşılarına alma kaygısı mı)
    Neyse filme geçelim senaryo sanki sinema meraklısı bir ortaokul çocuğuna yazdırılmış . Kamyonculara lisans çıkarma dan tütün. 300 kg halter kaldırmaya ordan yabancı uyruklu insanları aşağılama kadınlarına cinsel obje olarak bakmaya kadar ... ben filmi izlerken milli duygularim başkaları gibi tavan yapmadı tam tersine utandım. Çünkü biz bu değiliz. Yarışmada birinci gelmek için başkasına komplo mu kurarız?
    Efendim olay absürt komedi demeyin absürt komedinin içinde de işleyen bir mantık vardır...
    Gelelim Recep İvedik karakterine... karekter iyi bir insan mı kötü bir insan mı serinin tamamına baktığınızda karekter hala bir zemine oturmuyor birinci filmde yolda bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırmak için 900 im yol yapan, sevdiği kadın nişanlıyım dediğinde ama sını bile dinlemeden gururlu bir şekilde çekip giden bir karakterden 5.filmde amacına ulaşmak için gasp suçundan komploya kadar her suçu işleyen kötü bir insan ..
    Yan karakterler de ise durum daha vahim sadece 5 değil bütün seride yan karekterlerin hiç bir hikayesi yok hepsi recep in hikayesine katkıda bulunmak için var lar . Tek amaçları bu...bu yüzden oyunculukları zaten olmayan figürler hiç biri akılda kalmıyor. Ki buna recep in serinin her filmdeki baş destekçi karakterleride dahil..
    Uzun lafın kısası biri bana bu senaryo yu getirsin sen kimi kandırıyorsun milleti mi? Türk milleti bunu yemez derdim. Yedi...........yedi milyon yediyuzbin
    cansu i.
    cansu i.

9 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    abi cok guzel rusu haza atma sahnesi hh huıjıfkjgıgjgjjgkjkjggklrktgntkggktgjhktyglhktykhktyko
    Batuhan Y.
    Batuhan Y.

26 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Muhteşem bir filmdi.tabiki recep ivedik 4 kadar güzel değil. Ancak hele ki o türk bayrağını dalgalandirislari fln en faydalı recep ivedigin en halka yönelik filmi bu seriydi.tek kelimeyle muhteşem
    Amir Han
    Amir Han

13 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Türk film sektöründe hem negatif hem de pozitif anlamda çığır açan bir seri. Sinema sitelerinde izleyiciler tarafından yerden yere vurulan ve düşük puan alan seri (ilk film hariç) izleyici sayısı olarak gişe tarihinde ilk 10 film arasına serinin 4'ü giriyor. Bu yaman çelişki sanki toplumumuzun iki yüzlü yanını ortaya seriyor. Hem kötülüyoruz hem izliyoruz. Recep İvedik serisinin sinemasal bir değeri yok fakat toplumumuzun stres yükünü deşarj ederek bir nevi psikoterapi yapıyor.
    Serinin tüm filmlerini izledim. Kanımca seriyi izlemek isteyenler sadece eğlence amaçlı izlemeli. Yoksa bu filmlerde mantık arayıp zamanlarını heba etmemeliler.
    Mehmet ç.
    Mehmet ç.

8 Ocak 2018 tarihinde eklendi
    Recep İvedik serisinde yeni bir şey yok.Bu kez olimpiyatlara gidiyor kahramanımız.Serinin de bana göre hem en kötü hem de en az komik filmi.Tavsiye etmem
    Tunahan Ö.
    Tunahan Ö.

27 Kasım 2017 tarihinde eklendi
    Türkiyede komedi filmi deyince recep ivedik bir numaradır şimdiye kadar en çok beğendiğim film 2 olmuştu ama recep ivedik 5i daha iyi buldum bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film
    Murat Kurt
    Murat Kurt

14 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Bir Kaç İnce Espri Dışında Fazla Bişey Beklemeyin. Serinin En Kötüsü,Sanırım Bu Karakter Biraz Bıkkınlık Getirmeye Başladı
    volkanick
    volkanick

9 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Bazı sahnelere gülmedim değil -özellikle de halter sahnesine- ama on milyon gişe yapsa da kötü bir film olduğu gerçeği değişmez.
    ByDemokrat
    ByDemokrat

7 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Zaman kaybı komik tek bir sahne yok kesilmiş sahne var. Boş yere gitmeyin. Ben begenmedim diğer serileri efsaneydi bu berbat.
    Ercan A.
    Ercan A.

29 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Anlaşılan şahan sadece recep tiplemesiyle komedi yapabiliyor..diğer filmleri pek tutmadı ama benim fikrim recep inde sonuna geldik..aynı esprileri kullanması abartılı belli...ama yinede turkiyede iş yapar..şimdilik..bilet satışının fazla olması sadece ondan bekleneni görmek içindi..ama sanırım bu sefer tatmin etmedi..
    Özgür A.
    Özgür A.

25 Mart 2017 tarihinde eklendi
    kepazelikten başka bir şey değil. aynı replikler, aynı akıl fukarası espriler. berbat bir filmdi. 8 tl boğazınıza dursun.
    Umut Ş.
    Umut Ş.

19 Mart 2017 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film ve çok komik bir filmdir bu film ben beğendim bu filmi spoiler:
    [/spoiler]
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

17 Mart 2017 tarihinde eklendi
    Sinema sektörü bir ülkenin gelişmişlik ve kültür seviyesini gösteren en önemli faktörlerden biridir.Elin adamları uzay filmleri bilim kurgu filmleri çekerken bizim sinemamızda gösterime giren filmin Recep İvedik ve benzeri filmler olması bu ülke ve insanına yapılmış en büyük kötülüklerden bir tanesidir.
    Yanı başımızdaki İran bile çektiği filmleri ile oscar da yarışırken bizimkiler her türlü pisliği içinde barındıran bir adamı kahramanlaştırıp bunu birde tüm ülkeye reklam yaparak (yok efendim fragman şu kadar izlendi, şu kar komik gibi) insanların sinema kültür seviyelerine balta vurmaktan başka bir şey yapmıyorlar.Ya üstelik birde bunlarla yetişen ve bu tür film ve insanları meşru kabul eden nesiler yetişiyor.NE KADAR YAZIK
    Çok çok öfkeliyim belki bu konuda sayfalarca yazabilirim ama ne demek istediğimi anlamaya dahi yeltenmeyecek çok insan var.Sadece şunu demek isterim yapmayın kardeşim birde para verip bu tür insanların sizin üzerinizden zenginleşmesine ve insanımızın sinema kültür seviyesini aşağıya çekmesine izin vermeyin.
    sanane B.
    sanane B.

14 Mart 2017 tarihinde eklendi
    inanılmaz kötü zamanımı çaldı resmen artık bu ivedik saçmalıgı bitmleli insanların espri anlayısı nasıl bir seviyede anlamış değilim