gladyatör abartılmış bir film. iki defa izledim. ilk izleyişimden sonra beğenmediğimi söylemiştim arkadaşlara. onlar ısrarla tekrar izlemem gerektiğini söyledi. ikinci defa izledim. yine beğenmedim. bir kere yönetmen başarısız. birçok aksiyon sahnesinde ne olduğunu göremiyoruz. ikincisi filmin atmosferine bir türlü izleyiciyi çekemiyor. üçüncüsü hikaye güçsüz. oyuncular fena sayılmaz. ama yönetmen tam bir fiyasko. bu kadar karışık ve başarısız aksiyon sahneleri daha önce izlememiştim.
...izlediğim en mükemmel üç filmden biri...söyleyecek birşey bulamıyorum...ama senarist : keşke maximusu filmin sonunda öldürmeseydim de ikincisini çekebilseydim demiş...sana tamamen katılıyorum senarist bey...
Yürekleri sizlatan.. Gözleri dolduran.. Umutlari yeserten bir film.. Mükemmel bir oyunculuk.. Her yönü ile olaganüstü bir yapim.. 10/10Collesiumun da dedigi gibi.. Maximus Maximus Maximus
Sadece Russell Crowe demem haksızlık olur çünkü bütün oyuncular harika iş çıkarmışlar... Konu harika.. Müzikler , görüntüler hepsi birbirinden güzel.. Aldığı puanı sonuna kadar hakediyor bgu filmi izlemeyen kalmasın derim..
Yıllar sonrada hatırlanacak her şeyiyle mükemmel ve etkileyici harika bir film.İzlenmesi gereken sayılı filmlerden. Oyunculuklardan tutun konusuna kadar dört dörtlük bir film. 1010
Galiba ne desek boş dediğimiz filmlerden bir tane daha tabi bu senaryoda en iyi anlatılan bağlılık.Bir askerin ülkesine ve ülkesinin kralına olan bağlılığı.Heralde uzun süre unutulmuycak filmlerden biri.