Türkiye'de yılda vizyona yüzlerce komedi türünde film giriyor ve genelde hepsi başarısız oluyor. Arada istisnalar olmuyor mu? Oluyor. Mesela Cem Yılmaz filmleri beni gerçekten eğlendiriyor. Fakat bu tarz filmler benim açımdan arkadaş zoruyla izlenip, koltukta uyumaya yol açan filmler.
İlk filmi izlemiştim. Akıcılığı vardı hikaye sarmıştı en azından diğerlerini izlemedim daha doğrusu izleyemedim. Genel olarak komedi de seri filmlerde sıkıntı var da şu filmin 4.sünün çekilmesine anlam veremiyorum. Sevenleri vardır izlemiştir iyidir kötüdür orasını bilemem ben sadece sinema kültürü olarak yazmak istedim eleştirimi. Nice güzel yapımlar gerçek hikayeler varken bu tarz filmlerin tercih edilmesi gelecek konusunda endişe oluşturuyor. Komedi filmleri fragmanların ötesine geçemiyor maalesef tavsiyem kalitenin yanında olun...
Tek kelimeyle superdi hele ikinci perde gülmekten öldük filmi baltalamak isteyenlerin dusuncelerine kulak asmayin cakallarla dans hayranlarini uzmeyecektir bu film
zaman kaybi ,cok bos bir film.paraya degil zamana acirsiniz.ne bir konu var ne komik sahne gulmek icin geldik diyip zorlama birkac kufure gulduk o yani.acidim aksamima evde cekirdek citleyip dizi izleyin daha iyi.
Bu filme çok büyük beklentilerle gitmenizi önermem. Vasat bir film demek de haksızlık mı olur muammadayım ama gülünecek unsurları da vardı. Bu kadrodan bu işin çıkmaması gerekiyor bence. Senaryo biraz basit ama boş bakitleri değerlendirmek için gidilebilir.
İstanbul'un anadolu yakasında doğup büyümüş biri olarak Fikirtepe'li biraderlerin hikayesini yeniden izlemek istedim.Fragman hiçbir şey vaat etmiyordu ama film serinin ilk üçü ile kendi kendine referans oldu. Güldüm,eğlendim,stres attım.Ama sanırım artık sıkıldım.5.filmi izler miyim? Bilmiyorum.