Mert H
1.356 değerlendirmeler
29 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Şehirlerarası otobüs yolculuğunda bile izlenmeyecek düzeyde bir film. İlk film gerçekten çok iyiydi ama bu film gerçekten çok kötü olmuş. Filmdeki klişe olaylarına hiç girmiyorum.
Serinin ilk filmini sinemada izlememiştim sonradan izlediğimde özellikle sonu beni çok heyecanladırmıştı.Devam filmi çekileceğini duyduktan sonra merakla beklediğim filmlerin başında geliyordu.Bugün izledim ilk filme göre belli bir yere kadar Stallone'nin kendini geri planda tuttuğu bir film oldu.Ama ön planda olan isimlerde çok başarılı idi.Hapishanenin sahibinin kim olduğu ortaya çıktıktan sonra daha da çok heyecan verdi..Hapishanenin yeri olsun ilk filme göre kullanılan lazer türü cihazlar bence daha çok cezbetti.Tabi ki ilk filmin yeri ayrı..Bana göre izlenip hoşnut kalınacak bir film.Devamıda gelecek...