JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
10 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Bu film kötü bir film değil ama en büyük şanssızlığı Christian Bale'in oyunculuğunun gölgesinde kalıyor oluşu.Gerçekten sinema tarihine geçecek (hatta geçmiş) bir performans.Oynadığı iş adamı rolü bir yandan da Batman serisindeki Bruce Wayne'in bir çeşitlemesi (ya da tam tersi).Kan görmeye dayanamayanların izlemeden önce durup bir düşünmesi lazım.
Pek parlak bir roman uyarlaması olmamasına rağmen muhteşem Hollywood kariyeri bu yapımla başlayan Christian Bale ve müthiş performansı için izlenmeye değer.7/10
Filmde konu bütünlüğü çok zayıf . Film sürekli anlamsız manevralar yaparak , asıl konusundan da uzaklaşıyor . Sonu ise 'aa geç oldu hadi bitirelim' havasındaydı :) . Değindiği birçok yer sonuçlanmadan adeta 'şak' diye bitiyor film :) . Chiristian Bale in inanılmaz performansı filmin tek büyük artısı :) .
Daha iyi olabilirdi diyor insan film bitince . 10/7 ...
Balein oyunculuğu her zamanki gibi iyi. ama filmde senaryo pek de orjinal değil. sıkılmıyorsunuz ama bu film daha nereye gidebilir ki diyorsunuz. sonu da hiç tatmin edici değil. ben beklediğimi bulamadım.
Bir sinemasever olarak bu filmi değerlendirmem gerekirse, anlatmak istediğini anlatmaya çalışırken bocalamış, neyin ne olduğu anlaşılmayan, çelişkili, başarısız, zaman kaybı bir filmdir.
İçi boş bir film filan degil.Kitabını okumadım ve elbette onun kadar dolu dolu ya da basarılı olmaması normaldir ancak hem bale in oyunculugu hem de filmdeki müthiş göndermeleri cok begendim.Kötülük olan bir sey midir olunan bir sey mi'müthiş 7.5/10
açıkçası ben filmi beğendim. bazı yerleri hakikaten saçma geliyor size ama genel olarak baktığınız zaman -özellikle Baleın oyunculuğu- mükemmel bile denebilir. ayrıca Wall Street 'zadeleri' nin de hayatı fena işlenmemiş filmde. bence izleyin filmi, hafif de psikopatlık ve kan seviyorsanız.