El Değmemiş Aşk
    3,4
    El Değmemiş Aşk hakkında görüşlerin ?

Ezgi C.
    Ezgi C.

10 Eylül 2016 tarihinde eklendi
    Filmi vizyona girdiği gün izledim gelenlerin çoğu çiftti .Bugünlerde ihtiyacımız olan şey gülmek ve sevmek bence .Klasik romantik komedilerden pek bir şeyler çıkmasa da film sonunda verdiği güzel bir ders var.Ceren yine harika Emre ise zaten öyleydi .Begüm de maşallah dedirtiyor .Güzel bir sonbahar akşamında sevgiliyle izlemelik çokça güldüren bir filmdi .Tavsiye ediyorum aşka boğmadan aşkla güldürmüşler
    Başarılar :)
    Borinho
    Borinho

10 Eylül 2016 tarihinde eklendi
    Filmi bugün izledim. İlk günü olmasına rağmen salonun büyük kısmının boş olması üzücüydü. Filme gelirsek hoş bir seyirlik. Genellikle komedi filmi yapan bkm romantik komedi denemiş. Başrol oyuncuları Emre Karayel çok fazla 1 kadın 1 erkekteki Ozan rolünde... Ceren Moray sevişmek için can atan yeni evli genç kız rolünde iyi. Begüm Kütük Yaşaroğlu ise Özcan Deniz ile oynadığı dizide olan kötü kadın imajını bu filmde de sürdürmüş. 72 doğumlu Emre Karayel ile 85 doğumlu Ceren Moray ın çocukluk aşkı olduğuna inanırsanız filmi beğenirsiniz. Gitmezseniz çok şey kaçırmayacağınız notu ile görüşümü bitireyim.