Dönerse Senindir
    2,3
    Dönerse Senindir hakkında görüşlerin ?

Merve ç.
    Merve ç.

26 Aralık 2016 tarihinde eklendi
    Gerçekten bu zamanda harika bir filmdi çok eğlendim.Hem eğlendirici hem de kendinize birşeyler katabilirsiniz
    Sezai A.
    Sezai A.

26 Aralık 2016 tarihinde eklendi
    bana biraz zorlama gibi geldi. bazı sahneler gereksizce uzatılmış ve bayıcı. kısaca sonu başından belli tam bir popcorn sineması...
    Burcu K.
    Burcu K.

26 Aralık 2016 tarihinde eklendi
    Bu tarz seneryo ve filmler 90 larda kaldı sanıyordum inanılmaz sıkıldım sonunu beklemeden çıktık. bomboş evin içinde geçen bir film..
    Şahin C.
    Şahin C.

25 Aralık 2016 tarihinde eklendi
    Ticaret için yapılmış bir film daha. Tv'de izlenen yabancı bir dizinin bir bölümü gibiydi. Şunu anlamıyorum; az ve öz yapın insanları etkileyin. Film yapmak için film yapmayın. eğer bunu okuyanların içinde yapımcı,yönetmen,senarist varsa... Ülkemizin yaptığı iki film türü: komedi ve cin. (cin temalı filmler artık ülkemizde tür olarak geçiyor) komediyi gerçekten iyi yapıyoruz ama ayda 6-7 tane çıkınca kalitenin düştüğünü anlıyorsunuz ve soğuyorsunuz. aynı isimler. aynı klişe konular. benzer temalar ve espriler. 2 ay sonra tv de verince "eh işte boş zamanda izlenir cinsten" diyeceğinizi göreceksiniz. 2017 yılına gireceğiz ve aksiyon bilimkurgu fantastik filmlerini ucundan bile yapamıyoruz.
    Ahmet K.
    Ahmet K.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

24 Aralık 2016 tarihinde eklendi
    spoiler:
    berbattttttttttttttt hicc tavsiye etmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm on üstünden 000000000000000000000000000000000