Yıldızlara Doğru
    3,1
    Yıldızlara Doğru hakkında görüşlerin ?

rudeonerudeone
    rudeonerudeone

10 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Yakın gelecekle ilgili çok keyifli bir başlangıç yapmasına rağmen süresinin uzunluğunun da etkisiyle ortalardan itibaren ciddi bir tempo düşüklüğü yaşıyor. İlk bölümler gerçekten son yılların Nolan, Villeneuve, Cuaron gibi yönetmenlerinin hepimizin bildiği filmlerine benzer şekilde, etkileyici uzay atmosferi ve müzik kullanımı eşliğinde aslında ciddi ölçüde gerilimli bir tona sahipti. Fakat belirttiğim gibi tempo düşüklüğü ve hareketten ziyade duygu durumuna öncelik verilmesi biraz güçsüzleştirmiş filmi. Duygu durumu ile de bir problemim yok fakat filmde işlenen baba-oğul muhabbeti biraz yavan kalmış, altı doldurulamamış. Hepsinden öte Brad Pitt'i astronot olarak uzay boşluğunda görmek tabii ayrı bir keyifliydi. Sanırım daha fazlasını bekliyordum filmden.
    Gamze B
    Gamze B

10 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Sabır taşı olsa catlardi izlediğim en dayanılmaz bir filmdi. Filme vereceğiniz parayı yakın daha keyifli olur.
    Bu filmi izledikten sonra NASA yi kapatsinlar masrafa gerek yok Brad pitt yeter. Hafizamdan silmek istiyorum.
    Omer T
    Omer T

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri filmin ilerleyişi akışı benim için güzeldi.Konusu farklı ve sorulara cevap veren bir film.
    Halil E
    Halil E

2 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Film, son zamanların moda trendine ayak uydurup uzay maceraları üzerine çekilmiş ancak vasat üstüne çıkamamış maalesef. Sizi baştan sona hiç şaşırtmayan (final dahil), kurgu ve akıcılık açısından beklentileri karşılamaktan uzak bir film..
    Tugba A
    Tugba A

30 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    İyi bir film izleyicisiyim,ilk defa bir filmde uykum geldi.Sadece oyuncuların ismine güvenilmiş bu filmde,çok kötüydü.
    izleyici
    izleyici

8 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Uzayda geçmesinin haricinde janjanlı bir olayı yok.Ama net bir mesaj var. Uzayda yaşam yoktur. Brad pitte alkol izleri yüzüne yansımış. Tommy lee johns aklını sabit bir fikir etrafına odaklamış piskopat baba rolünde şapka çıkarttırıyor. gelelim donald sutherlanda arafta kalmış astronot rolünde olgunca oynamış saygıyı hak eder. Vakit geçirir.Aksiyon severleri pek açmaz.
    Önder Y
    Önder Y

25 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Uzayda geçen bilimkurgu filmine göre çok durağan ve oldukça sıkıcı bir filmdi. Filmde aksiyon veya gerilim adına bir şey yoktu. Anlamsız saçma bir film olmuş. Herşey efekt ile olmuyor demek ki.
    Emrah N
    Emrah N

24 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    OLAĞANÜSTÜ OYUNCULUK, MUHTEŞEM BİR KURGU VE VASAT BİR SON
    Fragmanı ilk yayınladığı günden beri büyük heyecan ve merakla beklenen Ad Astra vizyonda seyirci ile buluştu. Ve beklendiği gibi izleyici de etkileyici bir tat ve birazda buruk bir tatmin yarattı.
    Filmin etkileyici yapan bir diğer unsur, Brad Pitt, Tommy Lee Jones ve Donald Sutherland gibi büyük oyuncuların artık ustalık seviyesinin de ötesine geçen, gerçekten olağanüstü oyunculuk performansları idi.
    yorumun devamını okumak ve daha fazla bilgi için;
    ziyaret edebiirsiniz...
    ALI HAYDAR E
    ALI HAYDAR E

24 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Bu tür filmleri hiç kaçırmadım Mars'la ilgili olan dahil. Ancak bu film türünün en güzeli. İlk yarı 10 dakikada bitti sanki.
    fatma b
    fatma b

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Bradd Pitt gibi kaliteli bi oyuncuyu uzayda görmek beni çok mutlu etti cünkğ hakkını vereceğini biliyordum. Filmi sıkılmadan izledim hem dram hem aksiyon hem uzay hepsini hissettirmişler. Çok hoşuma gitti
    Ayse T
    Ayse T

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Yapılan bir çok uzay filminden farklı ve önemli bi noktada olmuş. Sıkılmadan izledim. Oyunculukları ve görsel efektleri zaten çok beğeniyorsunuz. Kesinlikle o atmosferi yaşamanız için sinema da izlenmesi gereken bi film
    Deniz G
    Deniz G

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Kurgu ve oyunculuk çok iyi. Senaryo da çok hoşuma gitti heyecanla izledim. Uzay filmlerini severler için bir sürü interstellar çakması film yapıldı ama yıldızlara doğrıu farklı ve o kadar başarılı bi çizgide tavsiye ederim.
    arda s
    arda s

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    2019 un en iyi filmlerinden biri olabilir. Performans ve görsellik beni tatmin etti. Bilim kurgu uzay severler için çok tatmin edici bir film. Interstellardan sonra çok iyi geldi
    Bilal B
    Bilal B

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Beklentimin altında bir filmdi sonu da hiç anlaşılır değildi. Umarım 2. Si de çıkar da anlarız filmi
    TC Umut C
    TC Umut C

22 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    yildizlar arasi + yercekimi ayarinda bir film yapalim diye yola cikmislar ama olmamis. bir kac sahne disinda vasatin uzerine cikamayan, cok buyuk beklenti icerisine girilmeden izlenmesi gereken bir bilim kurgu. film brad pitt etrafinda donuyor liv tyler ve tomm lee johnns tan medet felanda ummayin filmde her ikiside isim olarak var fakat sahis olarak yoklar.