Olaya yaş farkı olarak bakmayacağım. Tabiki onaylamadığımız bir durum ama film güzel arkadaşlar. En azından farkli değışik, ahlak vs diye bakarsak hangi film veya dizi düzgün. Yabanci film olsa elestirilmez bile. Güzeldi.
Her ne kadar nejat işler silik bi karakter olarak oynasa da filmdeki duygu bana geçti ve güzel duygular uyandırdı. Ama sebep ne olursa olsun bir öğretmenin kendinden 20 yaş küçük öğrencisiyle ilişki yaşaması doğru değil gençler bu filmi izliyor ve kötü bi örnek oluyor bu açıdan puan kırıyorum film izlenir güzel
Benim anlamadığım başta ablan 18 yaşındaydı diyor o zaman doğan gençti çok iyi tatlı bir çocuktu diyor annesi ,,ama nejat işler o zaman gençmiş genç oglanmıs ,birde diyor ki annesi ablan öldüğünde ben diyor doğum yaptım diyor ablan can çekişirken adamda şuan 40 yaşında olduğuna göre serenayın ablasına göre şuan 28,38 yaşında oolması lazım anladiniz mi yani aradan kaç sene geçtiyse artık yani hata bar filmde adam o zaman gençti ablası ile birlikte ablası 18 yaşında kanser aynı zamanda ona doğum yapıyor arasında 1 yaş olması lazım ablası ile ..ama adam kırk yaşına gelmiş serenay 18 yaşına girdi 18 yaşında hatya evleneceği zaman küçük diyorlar yani serenay hiç yaş almamış hep 18 kalmış hibi yerinde saymış yaşı...filmde yaş hatası var anlatım hatası var izleyen beni anlar.şuan dikatli izleyen..dediğimi anlar
Son yılların en kötü romantik komedi filmlerinden birisi olabilir. Aslında çok güzel başlıyor ancak hiçbir şekilde olaylar gelişmiyor, sürekli yerinde sayıyor. Tesadüf denilen olayın adı, çok sık olmadığı için tesadüftür. Ancak filmde her dakika bir tesadüf ile karşı karşıya geliyoruz. Yapmayın, biz yemeyiz onları :)
Filmi sinemada izlemiştim ve aradan 2 yıl geçtikten sonra bugün de internetten tekrar izledim. Filme yorumlarda çamur atanlara inat diyorum ki film çok güzel yaa... Fragmanları izleyince klasik bir köyden şehire gelen kızın yaşadıkları zannediliyor fakat öyle değil. O kadar masum ki, o kadar güzel ki, filmin son bölümlerinde anlıyoruz Doğan' ın neler yaşadığını. Film hakkında kötü eleştiri yapanların hayata farklı yerden baktıkları ülkemizin bir gerçeği. Nejat işler usta bir oyuncu ve bu filmde zorlanmadan oynamıştır kuşkusuz fakat Serenay öylemi canım benim hiç bir yapmacıklığa yer yok. Serenay Sarıkaya bu filmde kusursuz ve heyecanlandıran mükemmel bir performans göstermiştir. Serenay Sarıkaya' dan yeni filmler bekliyoruz . Sesi , güzelliği , oyunculuk performansı, zekası, kamera önündeki vakur duruşu nedeniyle Türk Sinema ve seyircisine bir armağandır Serenay.
Bir Pınar BULUT filmi. Ezel,Bir küçük eylül meselesi, 20 dakika, Suskunların senaristinden harika bir film. Film ilk başta klasik genç kız-olgun erkek aşkı gibi görünsede filmin ikinci yarısı bambaşka bir hikayeye bürünüyor. Kesinlikle kötü yorumlar sizi etkilemesin kaçırmayın izleyin bu filmi. 10/9 .