Benim Adım Feridun
    2,6
    Benim Adım Feridun hakkında görüşlerin ?

Serkan Turgututogullari
    Serkan Turgututogullari

5 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Küfürsüz, güldüren ve verdiği mesajlar açısından kişisel gelişime pozitif katkı sağlayan eğlenceli bir eser . Başarılı.
    Ruslana MELİNİCENCO
    Ruslana MELİNİCENCO

7 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    Lütfen bir daha yapmayın... film yapmış olmak için yapmayın, filmi izledim sırf bakalım ne kadar devam edecek bu saçmalık diye merakımdan
    Aybars Sızı
    Aybars Sızı

9 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    ben hayatımda birkaç kez böyle berbat bir film izledim.hikaye her şey çok basit halil sezai var diye izledim izlemez olaydım
    Karacay Akbay
    Karacay Akbay

12 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Özge hanımın adını görünce hiç tereddüt etmedik. Ama kendisi misafir oyuncu gibiydi. Filmin başında 3-5 dk göründü ve bitti. Tabiki asıl sorun bu değil. Olmamış çok basit kalmış.
    Havalı esila Doğan
    Havalı esila Doğan

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Sonu olmayan bir film konu guzel ama vakit kaybı bir anda bitmesi hic hos değil simdiye kadar ikincisini yapsaydiniz bari
    Gökhan Y.
    Gökhan Y.

27 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Filmi anneme ve kız arkadaşıma ayıp olmasın diye yarıda bırakamadım. Meğer onlar da bana ayıp olmasın diye çıkmamışlar. Vakit kaybı olarak görüyorum. Aynı zamanda Çağan Irmak'ın kariyer intiharı olmuş, çok üzücü...
    Ayşe A.
    Ayşe A.

25 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en berbat film. Boşa geçen bi iki saat. Düğün salonu kiralayıp film çekmişler resmen. Bos gürültü boş muhabbet. Filmden çıktığımda başım ağrıyordu.
    Alp T.
    Alp T.

23 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Halil Sezai, Özge Borak ve Büşra Pekin'in başrolünde olduğu Çağan Irmak'ın yeni filminin konusu bir hayli basit ama bir o kadar da etkili. Film, Halil Sezai'nin karakteri Ersan hakkında. Ersan, sevgilisiyle olan ilişkisine bir süre ara vermiştir ve bu ayrılığın acısını atlatmaya çalışıyordur. Bu yüzden bir süreliğine annesinin yanına gider. Ve bir akşam Ersan, bir düğünün önünden geçerken değişiklik yapmak ister ve düğün salonundan içeri girer. Ve oradaki herkes de Ersan'ı Feridun zanneder. Ersan gerçeği bir türlü söyleyemez ama düğünde olan Hayal adındaki bir kız gerçeği anlamıştır. Ersan da Hayal ile birlikte bu işin içinden çıkmaya çalışır.

"Bu konunun daha önce milyon kere işlendiğini görmüştük zaten. Bu filmi kim görmek ister ki?" gibi bir düşünceye kapılabilirsiniz ve haksız da değilsiniz doğrusu. Ama şöyle bir durum da var, Benim Adım Feridun sadece bundan ibaret değil.

Oyunculuklardan başlayalım. Halil Sezai, her ne kadar şarkı konusunda başarılı olsa da sinemada da iyi performans gösterdiğini düşünüyorum. Bence Sezai, bu filmde en iyi performansını göstermiş. Normalde olduğundan daha sempatik ve eğlenceli bir kişiliğe imza atmış. Sezai'yi bu rolde izlemek çok hoştu. Büşra Pekin de filme renk katmış doğrusu. Özge Borak ise, filmdeki kısa rolüne rağmen döktürmeyi başarmış. Filmin tek çekim olarak çekilmiş ilk 10 dakikadaki performansı gerçekten de çok iyiydi.

Benim Adım Feridun, aynı zamanda da Çağan Irmak için de oldukça farklı bir proje. Çünkü Çağan, genelde orijinal veya dramatik işler yapıyor. Fakat bu filmse, Çağan'ın diğer filmleri arasındaki farkı gösteriyor. Hikaye her ne kadar bilindik olsa da filmdeki samimi diyaloglar ve karakterler, filmin kendisiyle bir bağ kurmanızı sağlıyor. Dram ve komedinin güzel dengelenmesi de Benim Adım Feridun'u izlerken yormayan, hoş vakit geçirmeyi başaran bir film haline getiriyor.

Gerçi tahmin edebileceğiniz gibi, bu filmin ufak sorunları da var tabii ki. Birkaç gereksiz sahne, sonunu kestirebileceğimiz bölümler gibi şeyler mesela. Ama genel anlamda Benim Adım Feridun, sinemada kafanızı yormadan eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir film. Çok güzel mesajları, başarılı oyunculukları ve komik sahneleriyle izlemenizi rahatça tavsiye edebileceğim bir iş ortaya çıkmış. Mükemmel değil ama yine görülmeye değecek bir iş. İyi seyirler.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Halil Sezai, Büşra Pekin ve Özge Borak'ın oyunculukları.

+ Filmin taşıdığı samimi hava.

+ Dram ve komedinin güzel dengelenmiş olması.

+ Mesajları ve içeriğiyle kafa yormayan bir film olması.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Tahmin edilebilir, bilindik bir konsept.

- Birkaç gereksiz sahne.

TOPLAM PUAN: 8.3/10
    Melissa Ç.
    Melissa Ç.

22 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    beklediğim gibi değildi düğün sahnesinde hadi artık birşeyler olsun dedim ama çok yavaş ilerledi aman aman bir yapım olmamış.
    birmayis
    birmayis

20 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Benim bir lafım vardır sezen aksu küfür etse dinlerim çağan ırmak rotken filmi çekse seyrederim.
    iyikide seyrettim bana göre mükemmel bir film küfürsüz komedi oluyormuş demek espiriler çok iyi replikler de harika suzan aksoy yine mükemmel bir oyunculuk sergilemis kotu diyenleri ciddiye almayın onlar begenememiştir. bende recep ivedigi begenmiyorum ama kotu diyemem beğenenler var.Çağan ırmak yine yapmiş yapacagımı seyretmezseniz çok şey kaybetmiş olursunuz .Halil sezaide başarılı diyebilirim güngör bayrak ve onun annesini oynayan kadriye kenter ide çok beğendim .tebrikler çağan ırmak
    Burak K.
    Burak K.

20 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Kimseye tavsiye etmiyoruz gerçekten bu kadar kötü bi film beklemiyorduk bi düğün salonunda sabaha kadar bigunde biten bi film konusu çok saçma çağan irmaga gerçekten hiç yakışmayan bi film hem vaktinize hem paranıza yazik
    Sinem Ş.
    Sinem Ş.

17 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Çağan Irmak'ın izlediğim en kötü filmiydi. Çağan ırmak filmi olduğu için gözüm kapalı gittim ama filmin yarısın da çıkmamak için zor tuttum kendimi.Ama netice de Çağan Irmak yani, bunu izlemedim sayar sabırsızlıkla diğer filmelerini beklerim :)
    serap k.
    serap k.

16 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Tam bir hayal kırıklığı..Tum Cagan Irmak filmlerini cok severek seyrettim ama bu film olmamis.Sahneler uzun, espiriler cok siradan, güldürmüyor,gereksiz diyalog fazla..Film boyunca simdi hareketlenir herhalde diye bekledim.Çıkmamak icin zor tuttum kendimi.Sonucta ortada bir emek var ama bu film sinemada zaman ve para harcayarak izlenmeye değecek bir film olamamis, ancak evde seyredilebilir.
    Harun K.
    Harun K.

14 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Filme harcanan para yoksul ailelere verilse daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Üstelik kız arkdaşıma ayıp olmasın diye 1-2 saat işkence gördüm izlerken. Vakit kaybı.
    Serhat S.
    Serhat S.

14 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Olmamis film 1bucuk saat sonra komedi filmi olduğunu anliyor gereksiz konulardan baslamis seyirciyi sıkmıs aslinda son 45 dk ve sonrasini yazsa daha elde tutulan bir komedi olurmuş bu arada halil sezai hayranı oldugum icin her filmini izlerim o ayrı...