Cinni: Uyanış
    Cinni: Uyanış hakkında görüşlerin ?

Pelinsu Ş.
    Pelinsu Ş.

30 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    İzlediğim en kaliteli korku filmleri arasına girmeyi başardı :) Muhtesem bır senaryo herkesin emegine saglık.
    erkangsulas
    erkangsulas

30 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    çok başarılıydı emeği gecen herkesi tebrik ederim.finali tahmin etmek imkansız.gerilim dozu korkudan daha fazla.çakma makyajlı insan yiyen saçma karakterler yok.psikolojik gerilim tarzında bir film.

spoiler: yazık merveye
    Wind N.
    Wind N.

29 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Hayatımda gördüğüm en iğrenç flimdi bir daha flim yapma..şarkı söyle ama bidaha flim yapma ilk defa korku flimi izlerken güldüm yaw
    Pınar H.
    Pınar H.

29 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Günümüz yerli korku sinemasının yaptığını yapıp bol kanlı bir filmle bizi korkutmaya çalışmadığı için teşekkür ediyorum Emre Aydın'a. Film müzikleri için izlenebilir fakat genel olarak durağan, ağır ilerleyen bir filmdi. Seyirciyi şaşırttığı küçük nüansları tat katsa da genel olarak ortalama da kalan bir filmdi
    gozde K.
    gozde K.

29 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Basladigi andan itibaren macera ve gizem dolu. Bence turu korku gerilim degil, gizem gerilim ki bence bu yuzden çok beğendim. Annemle gittik filme, korku diye zorla soktum içeri ama hiç pişman olmadı. Böyleyse korku hep izlerim ben diyo:p
    mehmet S.
    mehmet S.

29 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Yaz sezonunun gelmesiyle 2 haftadir turk korku filmlerine gidiyorum. Simdiye kadar en cok bunu begendim. Muzikler,konu,akisi,oyunculuk hepsi cok basarili. Bence yurtdisinda festivallere falan yonelsinler. Turkler kaliteli isten anlamazlar
    bluebox-2
    bluebox-2

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

29 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Türk yapımı korku filmlerine hep mesafeli durdum..Korku filmlerini "insanları korkutmak" gibi algılayan yönetmenlerin filmlerinden de uzak durdum..
    Bir fikrinin olmadığı bir film için olumlu olumsuz yorumları okur ona göre gider yada gitmezsin,olumlu eleştirileri okuduğumda açıkçası bende merak uyandırdı..olumsuz yorumlara baktığımda ise filmi izlemeyenlerin yorumlarıyla karşılaştım.. filme berbat yazmış iyi ama neden? sebebi yok!! buna eleştirisel nasıl bakabilirim,diğeri "emre aydın kim yahu korku filmi yapmiş" diyor peki ya sen kimsin gerizekalı? izlemeden eleştirebiliyorsun..
    ZKC
    ZKC

28 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Yerimden bir kaç kez hoplatan, izlerken nefesimi tuttuğum şahane bir film. Görüntüler klasik bir türk korku filmine nazaran çok sanatsal ve etkileyici. Korku filmi izlemeyenlere bile mutlaka gidin görün derim, haftasonu biraz gerilim iyidir :)
    Ibrahim M.
    Ibrahim M.

28 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    0.5 puan bila fazla yapmayın artık saçma saçma filmler.Siz de şakşakcılığı bırakın beyler. Film kötü.
    Necmettin K.
    Necmettin K.

28 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    lütfen filmcilik işini filmcilere bırakın mal mal filmler yapıyorsunuz bir de bir emre aydın filmi yazıyorsunuz. Emre aydın kimdir ya? kaç film çekti de emre aydın filmi yazmışsınız?
    Elif Y.
    Elif Y.

27 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Gayet basarili bir film gidin izleyin deri.. Bu arada film duzenli olarak geriyor ozellikle o adam ciktigi anlarda spoiler: gerim gerim gerildim
    Ersin O.
    Ersin O.

27 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Kurgusu ve senaryosu cok zekice hazirlanmis. Goruntuler olsun oyunculuk olsun ben cok begendim. Uzun suredir izledigim en iyi korku filmi diyebilirim siddetle tavsiye ederim paramizin hakkini veriyor!
    Ekmel Y.
    Ekmel Y.

27 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    Gerçekten güzel bi senaryo ve güzel bir korku filmi Emre Aydın hakkını vermiş bu arada sinema salonunda bağıran kişi bendim:)
    cenk K.
    cenk K.

27 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    sinematografi yıkılıyo.. müzikler çok etkiledi beni. oyunculukta çok doğal çok bşarılı.. festivallere kesin katılmalı bence. spoiler: o sapık adam ne gerdi beni yaaa
    töööbe tööbe
    nalan O.
    nalan O.

27 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
    gerim gerim gerildim.. görüntü kalitesi ve müzikler süperdi. spoiler: çok fazla böööh!! ler yok