Baba Mirası
    2,4
    Baba Mirası hakkında görüşlerin ?

Emin Halit T.
    Emin Halit T.

27 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
    Bu kadar sacma bi yapıma para verip de sinemada izleyen varsa yazık valla. O kadar değerli yapımlar varken nasıl Boyle saçma flmler izleyebiliyorsunuz anlamiyorum. Türk sineması ve izleyicisi ne zaman boyle saçma yapımlardan kurtulacak merak ediyorum? Kaliteli film izleycisi bu filmleri izlemez .
    Abdulkadir B.
    Abdulkadir B.

10 Nisan 2016 tarihinde eklendi
    Film güzeldi zaten uruşta çekilmiş bir film kadroda güzel bide bizim memleketin oralar olunca güzel olmuş
    Mert H
    Mert H

9 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
    Sosyal medyada fenomen olarak nitelendirilen isimlerin yaptığı filmlerden daha güzel olsa da vasat olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kalitesizliğin beyaz perdeye yansıması desek yanlış olmaz.
    Abdulkadir Y.
    Abdulkadir Y.

10 Nisan 2016 tarihinde eklendi
    spoiler:
    Aklı olan gelmez şuan izliyorum 200 kişilik salonda 5 kişiyiz. Ve tebessüm bile etmediö şuan telefonun elimde olmasındanda anlaşılcapı gibi :) bizde çıktık şimdi üç kişi kaldı salonda. Paranıza yazık kolay kazanılmıyo..
    ugurcavunt
    ugurcavunt

17 Nisan 2016 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en gereksiz filmlerden biriydi, verdiğim paraya acıdım resmen, filmin sonuna kadar duramadım salonda, gereksiz küfür ve bel altı espriler, olaylar arasında hiç bir bağlantı da yok. Kesinlikle uzak durun.
    Volkan Güven
    Volkan Güven

22 Haziran 2021 tarihinde eklendi
    Bizimkiler 1995 ten sonra güzel film yapamadıkları için Türk Filmi fazla izlemem ama beğendim. 100 filmden 1-2 tanesi guzel cikiyor. O yuzden ecnebi filmlere bakarim. Arada kahkaha da attim.Sapık adami filme koymasalardı harika olacaktı. Iğrençti ve toplasan o rolü aradan çıksalar 5 dk film kısa olurdu ve beğenilirdi. Küfürler vardı ama yerinde olduğu için komiklesmisti.
    Murat K.
    Murat K.

8 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Bu zamana kadar izlediğim ve bundan sonra da izleyeceğim tüm filmler arasında EN BERBAT ÖTESİ filmdi. Bu kadar yerlerde gezen bir senaryo + oyunculuk olamaz. Küfür etmeyi marifet sanıp en pis küfürlerden ibaret film çekmeye çalışmışlar becerememişler iyice batırmışlar. Küfür söylemek de bir oyunculuk ister küfür bile herkese yakışmıyor. O oyuncunun adını bilmiyorum kendisine söylüyorum "Küfür sana hiç yakışmıyor" !! Bir Ankara'lı olarak Ankara Sanatçıları filmde oynadı diye izlemek istedim ama onlarda bir iş çıkaramamış ayrıca bütün geri rolleri onlara yakıştırmışlar hiç oynamasalardı daha iyiydi. Senaryo desen yerlerde baş roller bitik. Puanım 1.000 üzerinden koskoca bir SIFIR.
    Rınas Çelik
    Rınas Çelik

4 Şubat 2021 tarihinde eklendi
    Gerçekten de hayatımda izlediğim yaklaşık 200den fazla film arasında en vasat filmdi bu(ki film demek bile sinemaya hakaret)Hele ki köylünün hayvancağızı tecavüz ettiği sahneden sonra hemen kapatıp sildim gerçektende böyle sapık bir diziyi izlediğim için kendimden tiksiniyorum senaryo için bir şey diyemeyeceğim çünkü ortada senaryo göremiyorum hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum!!!!!!!