Mavi Bisiklet
2,8
Mavi Bisiklet hakkında görüşlerin ?

Engin Yüksel
Engin Yüksel

7 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
basit ama haklı bir mücadeleyi ekrana yansıtan film belirsiz bir finalle bitirilmemeliydi. vasati ölçütü aşamayacak bir yapım 5/10
Murat K.
Murat K.

7 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Nasreddin Hoca bir gece bir sokak lambasının altında geziniyormuş.Görenler sormuş;"Hocam ne yapıyorsun?","Anahtarımı kaybettimde onu arıyorum." demiş Hoca."Buradamı kaybettin anahtarını?" diye sormuş ahali."Hayır." demiş Hoca."Peki madem anahtarını burada kaybetmedin neden burada arıyorsun?" diye sormuş ahali."Işık burada da o yüzden burada arıyorum." demiş Hoca.
Filmin senarist&yönetmeninin deyimile yukarıdaki "fıkra" filmin özeti niteliğinde.Özeti bu olan filmin kendisinden hayır bekleyenler için iyi seyirler...
Mustafa É.
Mustafa É.

23 Mart 2018 tarihinde eklendi
Bakanlığın ve TRT nin bu tarz filmleri daha fazla destek vermeli......................................
Selcen E.
Selcen E.

7 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bir iç Anadolu köy okulunun sosyo-ekonomik durumunu sosyal toplumsal etkiyi güzel anlatan bir filmdi. Kamera açılarını sevmedim filmin ama anlatım ve görselleri iyiydi
Ykayratoprak
Ykayratoprak

23 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Filmi Eba tv ilkokulda izledim.Filmden yeni çıktım,Muşteşemdi.50 tane daha birşey yazcam.Okuldaki spoiler:
[spoiler anımsatıyor.Keşke korona bitse hemencik.
Urfam Sk63
Urfam Sk63

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
filmi izleyemiyorum sadece fragman var fragmanı için mi kayıt oldum sitenize. ayıp yahu. 0 puan :SSSSSSS