Rus'un Oyunu
    Rus'un Oyunu hakkında görüşlerin ?

Resul K.
    Resul K.

3 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
    Fırat Tanış hariç geri kalan oyunculuklar çok vasat, konu daha kaliteli yan oyuncularla daha güzel işlenebilirdi,
    Ziya Y.
    Ziya Y.

13 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Oyunuluk dersen Fırat Tanış haricinde tümü beş para etmeyen yerlerde sürünen bir film. Levent Özdemir klip falan yönetsin ne işi var uzun metrajda. Muhtemelen sağ tandanslı biri tarafından sponse edilmiş buram buram siyaset kokan, solcular tu kaka, milliyetçiler ve muhafazakarlar bu devleti düşünen müthiş insanlar gibi gösterilmeye çalışılan vakit kaybı bir film.
    Hele hele Levent Özdemir'in "otur lan şuraya" repliğindeki oyunculuğu 6 yaşındaki oğlum bile daha iyi oynar. Sonuç olarak vakit kaybı......
    Murat K.
    Murat K.

13 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Fırat Tanış dışında tüm oyunculukların tel tel döküldüğü,Ne İstanbul'un ne Hong-Kong'un ne Moskova'nın doğru dürüst izlettirilemediği,sıkıcı diyaloglarla dinamikliğini yitiren bir film seyrettim.Tüm bunların yanında makamında dev bir Atatürk posteri bulunan,devleti soyan,kadın tecavüzcüsü,cinsiyetçi,alkolik kısaca pislik bir adam karşısında ise devlet güzellemeleri yapan,demagojik bol milliyetçi soslu deli yürek-polat alemdar karışımı saçma sapan yazılmış bir karakter var.Fragmanını izlediyseniz eğer zaten bir sonraki sahneyi tahmin ediyorsunuz.Politik duruş olaraksa;"Sağcıyım işte var mı diyeceğin?" mottosundan bir adım öteye gidemeyen fikrini "Filmde de gördüğünüz üzere solcular pislik!" şeklinde savunan bir filmden bahsediyorum.Fırat Tanış'ın bu projede ne işi var? Sorusunu ise şimdilik geçiştiriyorum.Oyunculuğuyla,senaryosuyla eli yüzü düzgün bir dram-macera filmini en kısa sürede izleyebiliriz umarım...
    Özkan Ö.
    Özkan Ö.

18 Kasım 2016 tarihinde eklendi
    Öncelikle müzikler gayet iyiydi.

Fırat Tanış güzel oynamış rolünün hakkını vermiş.
    Leonid Kulagin'in masadaki konuşması ve mimikleri çok iyidi.
    Anastasiya Klyeva'nın sahnesi çok olmamasına karşın tecavüz sonrası sahnelerde başarılıydı.

Küfürlü sahneler daha az olabilirdi.

Keşke bütçe biraz daha fazla olsaymış da yan rollerde de profesyonel oyunucular yer alsaymış. Çok az bütçeyle iyi şeyler yapılmaya çalışılmış. İlk yönetmenlik denemesi olduğu için çok da eleştirmemek lazım zamanla daha iyileri olacaktır.

Sonuçta emektir ve sinema açısından bir kazanımdır diye düşünüyorum.

Komedi furyası sonrası farklı bir yerli yapım olmuş. Boş vaktiniz varsa izlenebilir.