Film mükemmel, yorumları okudum hepsi de REİS karşıtı insanlar tarafından yazılmış. Ulan madem REİS i sevmiyosun ne diye filme para verdin, gittin izledin bir de eleştiriyosun. HAHAHA. Ben herkese öneririm gerçi film vizyondan kalktı ama 14 Ekim'de tekrardan vizyona giricek inşAllah 😊
EY TC VATANDAŞI OLAN KARDEŞ, ERDOĞAN DÜŞMANI SPEKTRAL FİLMİNE 5 YILDIZ VERİP BURDA REİSE LAF ATANLAR RESULULLAH NE BUYURDU: BİR KAVME BENZEMEYE ÇALIŞANLAR O KAVİMDENDİR... GOOGLE'a yazın SPEKTRAL ERDOĞAN DİYE NE DEDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLAYACAKSINIZ !!!! DARBE GİRŞİMİ ÖNCESİ REİSİ DEVİRMEYE ÇALIŞANLAR SAMANYOLU GİBİ BİLİNÇALTI ÇALIŞARAK FİLMLERİNE YANAITTILAR...
Filme gitmeyipte boş yorumlarıyla olmayan beynini israftan kaçınmayan reis düşmanları!!Film güzel RTE nin çocukluk ve gençlik yılları kesitlerle anlatılmış kurgusunu falan beğendim.Ama bu camianın godamanları velli olduğu için algıya yenik düştü maleseff. Yapanların ellerine yüreğine sağlık Teşekkürler.!! Birde unutmadığımız senaryolar da var!! Reis her zaman öncüymüş çocukluğu kuş peşinde geçmemiş neyseki bunada milletçe şahit olduk.!! 😄😄
Yaşayan bir kişinin hayatının film yapılması ne kadar doğru hiç bu konuya girmeden... Sayın cumhurbaşkanımızın hayatını anlatıyor diye yorumları bile okumadan büyük bir hevesle ve umutla gidip hüsranla çıktığım bir film... Oyunculuğun kötü olduğu, emeğin bir günlük dizi kadar olduğu, sinema filmi olmaktan çok uzak, cumhurbaşkanımıza benzeyen şahıs ve elindeki silahla gülümseten başkan dışında filmde birşey varmıydı? varsa ben görmedim... tamamen yüzeysel Türk olmayan birinin dahi anlatabileceği bir hayat hikayesi... oysa sadece cumhurbaşkanımızdaki hitabet gücünü düşünürken konuşurken bile verdiği duyguyu düşünürken.. doğru bir şekilde hayatı anlatılsa nasıl izlenirdi diimi... Ama biz böyleyiz... ne tarihimize ne iktidarımıza sahip çıkarız... koyun bir millet olarak dini görüşü daha doğrusu dini görüşünü ifade şekline sadece bakarak adamı şaha kaldırırız...kimdir nedir nasıl biridir bakan yok... isterdimki madem böyle bir film yapıldı cumhurbaşkanımız öyle bir anlatılsın ki izleyen yabancılar bile etkilensin... ama bunu olurda sıkılmaz sonuna kadar izlerlerse eminimki dini kullanan sıradan biri sanacaklar...
Adamlar koyu reis karşıtı, bir dakikalik haberde bile gormeye tahammuleri yok, ama nasılsa hepsi filmine gitmis izlemis ve burda yorum yapip elestiriyorlar, buna da ancak kendiniz gibileri inandirirsiniz :)
Bence gayet başarılı, sırf parti düşmanlıgi ile eşleştirenlere acıyorum.Abd veya başka ülke başkanını anlatan film yapılsa bayıla bayıla izler överdiniz degilmi ,flim çok güzel
Gerçekten Çok Beğendim Çok Başarılı Bi Film olmuş. Eleştirilcek yanları yok diyicek kadar az ve sonu gerçekten çok güzel bi şekilde bitti. Tek kelimeyle Bayıldımm 👍
Çok güzel bir filmdi keşke biraz daha uzun Bile olsun denilen bir filmdi filmde hiç siyaseti övme tarzı davranışlar yoktu :) bir kez. Daha da izlerim :)