cevdet C.
20 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
Yorum yazan arkadaşlarla acaba aynı filmi mi izledim diye kısa süreliğine bir düşündüm. Herkes 5 yıldız, herkes bir efsaneleştirme, ben ve izlediğim salondaki kişiler hariç herkes beğenmiş herhalde filmi.
Filmi gömmek niyetinde değilim ama eleştirenlerin abarttığı kadarda iyi bir film değil hani birbirimizi kandırmayalım. Stüdyo filmi olduğu gayet açık ve net anlaşılıyor,gerçek mekanlar az kullanılmış bu yüzden filmin başından beri hissedilen o yapay his beni filmin içine almadı. Spoiler olurmu bilmiyorum ama bu apartmanda merdiven yokta bukadar eşya o eve nasıl çıkarıldı diye sormazmı insan,filmin 99 yılında geçtiğini düşününce asansörlü taşıma denen birşey yok
Bağırış çığırış seslerinin yüksekliğinden çok rahatsız oldum bilmiyorum belki salonun ses sistemiylede alakalı olabilir kesin yargıda bulunamıyorum.
Sonuç olarak ortada bir emek var ama 5 yıldızlık birşey olmadığı kesin.
Tam da cinli perili filmlerden sıkılmışken bu film ilaç gibi gelecek türk sinemasına özellikle benim gibi korku filmi hastalarının begeneceginden eminim filmi bugün izledim ve herkese tavsiye ederim.