Selcuk Genc
23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film kesinlikle dört dörtlük değildi kabul.Ama vizyona girdiği zamanki korku türünün yaşadığı kısırlığı bir anda silip süpürmüştü.Filmi çok beğendim ayrıca gerçekten farklı bir hikayesi vardı ve bu hikayeye çok sadık kalarak finale hazırlıyordu izleyicisini...
çok güzel bir korku filmi değil ama.güzeldi yani.sıkılmadan izledim.senaryo alışık bildiğimiz senaryolardandı.oyunculuklar vasatı aşmamıştı.ama yinede korku filmlerinin iyi bir örneği diyorum.korku filmleri sevenler izlesin..
en komik korku filmi ilan ediyorum bunu.1 werdiğim 2.film geyik muhhabetinden sonra.hatta bu film komiklikte geyik muhabbeti ne 10 basar:)))allah aşkına sizin boynunuza bahçıvan makası girse hatta diğer tarafından çıksa minicik bi pamuk we yarabandı koyup üzerine yaşayabilirmisiniz???