milsin
31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
oyunculara güvenerek izlediğinizve sonunda hayal kırıklığına uğradığınız filmlerden biri vatel... kostümler dekor ve dönemin özelliklerini anlatması bakımdan hoş ancak geriye kalan açısından boş bir film...
Gérard Depardieu tam bir aktör. Şimdiye kadar izleyipte beğenmediğim filmi olmadı. Sıradan bir rolde bile zorlanmıyor. Filmde sokaktan geçen bir adamı bile oynasa fark edilir derecede kendini hissettirir. İşte başarı budur. Her şey kralın istediği gibi gitmez, sadık hizmetkar istemezse...
eskiden kim kimdir? ansiklopedisinde okuduğum zaman çok etkilenmiştim vatel'den.filme pek istemeden gittim,vatel hakkında yeni şeyler öğrendim ama bir film olarak ağırdı.tim roth gibi bir oyuncu bile filmin renkleri ve kostümler arasında kayboldu.kısacası dönemi yansıtırken film uçtu gitti
Filmi dün akşam öngösteriminde izleme olanağı buldum.açıkçası tam beklediğim gibi çıktı.Yani Avrupadaki 1600lü yılların motifleri ve eğlenceleriyle süslü bir klasik aşk entrika falan filan hikayesi.Başarısız denemez ama bu tür filmlerin kalitelileri arasında da yer alamaz kanımca.Filmde çok iyi,alışılmışın dışında tek şey Depardieu’nün oyunculuğu Fransız aktör kendinden bekleneni veriyor iyi bir performans sergiliyor filmde.Film yaz dönemi eğlenceliklerinden...Gidilebilecekler listenizde bulunmalı.Bol sinemalı günleer
Valla ben bu filmi günahım kadar sevmedim.Ne güzel bir senaryo ne de basarılı performans var filmde. Baştan savma, zevksiz ,alabildiğine yavas, sıkıcı tabiri caizse sinemanın dip noktası.
habire bu film hakkında mailler alıyorum. bir başyapıt olduğunu söylüyorlar. şimdi baktım kadro da iyiymiş. neyse ben de izlemeden bir yorum yapmayayım.