Serinin son filmi olmasını bekliyordum fakat anlaşılan en az 1 film daha bizi bekliyor. Fizik kurallarının yanı sıra bu filmde biyoloji kuralları da hiçe sayılmış. Serinin senaryosu en zayıf filmlerinden biri.
Hızlı ve Ofkeli 10 serinin diğer 10 filminde de olan tüm klişeleri içeren ama yinede serinin 11 filmi arasında en iyilerindendi şimdi filminde sevdiğim yanlar: Temposu çok yüksekti ve asla sıkmıyordu, aksiyonu iyiydi ( iyiydi derkende john wick seviyesinde bir ş3y değil). Kötü karakter güzeldi, eski filmlere yaptığı referanslar da iyiydi. Evet şimdi sevmediğim yanlara geçelim. Film baştan aşağı klişe ve yer yer fazla tahmin edilebilir. Karakterler aşırı yapay ve duygusuz davranıyor yani bakın şimdi spoiler vericem filmin bir sahnesinde Jakob ölüyor ama aşırı gereksiz bir yerd3 kendini geda ediyor ve ondan sonrada kimse umursamıyor onun dışında da senaryo tabi ki zayıftı. Toparlarsak hızlı ve öfkeli 10 serinin 8,9 ve hobbs&shaws filmlerinden iyi ve kötü karakteri harika olsa da serinin diğer 10 filminde olan tüm klişeleri içeren ortalama bir beynini kapat izle filmi he bu arada film yarıda bitiyor bunu unutmayın:)...puanım 6/10
bir Leterrier’nin yapıtı: filmi eleştirmeden önce yönetmeninden bahsetmek isterim Louis Leterrier ,kendisi transporter2 filminden beri takip ederim now you see me ,lupin gibi yapımlarda imzası olan özellikle aksiyon ve heyecan konusunda yetenekli bir yönetmen. Fast X bir Leterrier’nin dokunuşu sayesinde akıcılık ,aksiyon ve heyecan konusunda klişe abartlı sahnelerenine rağmen gercekten çok keyif aldım, film izlerken dikkat ettiğim diğer bir konuda filmde kullanılan renk filtreleri,john wick 4 en eleştirdiğim konulardan biriydi,filmin hem mekanlar hem renk filtresi açısından çok ferah ve sıcaktı . sıkıcı yanları yokmu ? var tabi ,artıkı klişeleşmiş aşırı samiyiyetsiz aile sahneleri ,tekrarlayan benzer sahneler cok sıkıcı ,neyseki aksiyon ve geri gelen eski karakterler keyifliydi ,jason mamoa dante karakterini sevdim güzel oynamış. sonuç olarak pişman olmassınız.
Harala Gürele. Hızlı ve öfkeli serisi bana göre 8.filmden sonra bitmiştir. 9.fiyasko filmden sonra acaba 10.filmde toparlar mı derken harala gürele bir film bizi karşılıyor. Dev bir kadro kurmuşsun senaryoda güzel, bunu bide 2 filme yaymışsın ona da tamam ama beklentimiz de bu değil. Film de arabayla yapılası imkansız hareketleri geçtim sürekli bir aksiyon içerisindeyiz. Kötü karakterimiz Joker vari bir hava içerisinde ama sen nasıl bir güce sahipsin be adam hiç yeniliyorsun bay kötü Thanos dam daha güçlü. Baş rolümüz Toretto film de neredeyse yardımcı oyuncu rolünde peki başrol kim? belli değil. Dolu dolu aksiyon sever ergenlerdenseniz şans verin derim ama 8.filme kadar olan seriyi beğendiyseniz gerisini izlemeye gerek yok. Umarım 11. film bir an evvel çıkar ve bu seri biter.
Film Mükemmel Ötesi ! Bazı Yerlerin Eksik Bırakılmasının Sebebi Bence "Hızlı Ve Öfkeli 11"in Geleceğini Gösteriyor Kesin Gelir Çünkü Öyle Ayarlanmış .. Verdiğim Paraya Zerre Acımadım .. Hızlı Ve Öfkeli 11 l'i Sabırsızlıkla Bekliyorum ..
arkadaşlar aksiyonu bol heyecan dozajı yüksek bir filmdi 3d izledik çok memnun kaldık filmden hiç sıkmadı her anı çok eğlenceliydi paranızı sonuna kadar hakeden bir film kesinlikle tavsiye ederim düşünmeden gidin.
Haziran 2023 tarihinde eklendi Bu kadar saçma kurgulanmış bi film uzun zamandır izlememiştim , dom un 588 olayda ölmeden çıkması, koskoca 20 tonluk helikopterlerin 1.5 tonluk arabanın peşinde rezil rüsva olduğu , 2 tane benzin dolu tanker aracının patlaması sonucu dom un yara almadan sağ çıkması ve bunun yanında alevin içindeyken nitro açması gerçekten takdire şayan bi oyunculuktu , Teşekkürler Rob Cohen , teşekkürler Vin diesel ⛽ , Yapımda ve Kurguda emeği geçen herkesten Allah razı olsun, be kardeşim birinizde çıkıp demedinizmi ; biz ne yapıyoruz diyee !!! , Hayatımızdan çaldığınız 2 saat 21 dakikayı geri verin !! , Saygılarımla.. 😊
bugün sinemada izledim görsel efekt olarak yine harikalar yaratmış hızlı ve öfkeli serisi arabayla herşeyi yapabileceğini gösterdi bize romayı kurtarmayı bile :D şaka bir yana güzeldi 9.filmden sonra iyiydi keşke biraz olsa spoiler: brian gözükseydi yemek masasında olacaktı hani 9.filmden sonra öyle göstermişlerdi ama olmadı inşallah sonraki filmde gözükür torettoyuda öldürmeyen Allah öldürmüyor hep kılpayı kurtulmayı başarıyor :D aquamanı oynayan adam jason momoa mükemmel oynamış gerçekten gülmekten öldüm kötü role yakışmış bence 10/8 en sevdiğim sahne bombayı durdurmaya calıştığı sahneydi muazzamdı spoiler: domun kardeşi kendini feda ediyor kardeşi için gözleri brianı aramıyor değil ya keşke ölmeseydide oynasaydı 7.filmden sonra olmayacağı bildiğimiz halde biryerden sanki çıkacakmış gibi hissediyor insan :( ekibin hala seride devam etmesi bence bu serinin başarısını ortaya cıkarıyor
3 boyutlu izlenecek bir film değildi. Yer yer gözlüğü çıkartarak izlemek zorunda kaldım. 3 boyutsuz olana gidilmesini tavsiye ederim. Finali 2 film ya da 3 film olacak şekilde yapacakları açıklanmış. Böyle birşey yapılıyorsa filmler arasında maksimum 5, 6 ay olmalı. 2 yıl niye bekletiliyor.
Sadece sinema eleştirisi yapabileceğiniz, geçmişten günümüze, hatta henüz vizyona girmeyen sinema sohbetleri yapabileceğiniz, sinema dışındaki konulara kapalı, birçok elit arkadaşa sahip olan 7 yaşında bir sinema whatsapp gurubumuz var. Guruptaki yöneticilerimizin yazılanları çizilenleri pür dikkat takip etmesi, olası bir spoiler veya daha kötü kırıcı küfür içerikli paylaşımların önüne geçmektedir. Huzurla sinema konuşabileceğiniz sinema whatsapp gurubumuza tüm sinema severler davetlidir. +905399118202
Uzun zamandır Hızlı ve Öfkeli serisinin hayranı olarak bu son bölümün yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyordum. Ne yazık ki beklentilerimin altında kaldı. Filmde gereksiz yere uzayan, seriyle ilişkilendirdiğim hızlı tempoyu bozan bir dizi sahne vardı.
Beni özellikle hayal kırıklığına uğratan şey sonu oldu. Bir son ideal olarak tatmin edici bir sonuç sağlamalı, olay örgüsünü çözmelidir ve izleyiciye bir kapanış hissi vermelidir. Ancak bu durumda, bir hayal kırıklığı gibi hissettim. Bana göre Hızlı ve Öfkeli serisinin en zayıf sonlarından biriydi.
Sonuç olarak bu, umduğum adrenalin pompalayan, riskli aksiyon filmi değildi. Film bazılarına hitap etse de önceki filmlerin belirlediği yüksek standartları karşılayamadı. Bu filmle ilgili hayal kırıklığıma rağmen serinin hayranı olmaya devam ediyorum ve gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu film, aksiyon severler için kaçırılmaması gereken bir yapım. Filmde, Dom Toretto ve ekibi, intikam peşindeki bir psikopatla mücadele ediyorlar. Bu psikopat, Dom'un sevdiklerini tehdit ediyor ve onları yok etmek istiyor. Filmde bol bol araba yarışları, patlamalar, dövüş sahneleri ve sürpriz karakterler var. Film, Hızlı ve Öfkeli serisinin en iyi açılış yapan üçüncü filmi olma yolunda ilerliyor . Filmdeki oyuncu kadrosu da çok etkileyici. Jason Statham, Vin Diesel, Brie Larson, Jason Momoa ve Charlize Theron gibi yıldızlar filmde rol alıyorlar . Film, aksiyonun dozunu hiç düşürmeyen ve izleyiciyi ekrana kilitleyen bir yapım.
Dom toretto hayatımda gördüğüm en zorlama en sıkıcı ve en cringe karakterlerinden biri film genel olarak güzeldi tabi domun olduğu sahneler hariç dom ölseydi keşke