Halil E
8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Tüm x-men filmlerini 2000 yılından beri cıktıgı hafta sinemada izlemiş biri olarak söylüyorum serinin en kötü filmi. - İyilerin iyilerle savaşı tat vermiyor - Dev hayran kitleleri var "Hero" demişler funlar falan ama içlerinden biri görece ters bir hareket yapınca hadi hepsini toplama kampına - Başka filmlerde de bu konsept zaman zaman olsada burda o kadar sırıtmışkı Altındağ varoşlarında dendiği gibi "at kelebek ilişkisi" olmuş. - Film de magnetonun bebesi Quicksilver pek görünmüyor gönül isterdeki bir kaç sahnede yer alsaydı hatta sana baba diyebilir iyim falan durumları olsaydı - Arada ahanda hareket başladı destekte Filmin son 15 dk saymaz isek aksiyon namına bişey beklemeyin derim. - Profesör film Boyunca kücük Emrah modunda dolanıyor. Alıştığımız sahalarda oyun kuran bir Galataraylı Hagi gibi değil daha ziyade Arda gibi - Bu filmin yönetmen koltuğuna oturan Simon Kinberg miadını doldurmuş yeni bir şeyler üretmiyor belliki, yol verin gitsin kulaklarını başka bir film ile cınlatmayalım...
Beklentilerin altında kalan bir film olmuş. Bir sürü mantık hatası var. Helede ilk çıkan x men filmlerini hatırlarsak tamamıyla uyumsuz bir film çıkmış ortaya. Maalesef bilgisayardan her türlü efekti yapıp aksiyon sahneleri çekmekle filme ruh katılmıyor.
Bu film konu bulunmadan, yapılmış bir x-men serisi. Ancak bir kere izlenecek film. Izlemesende pişman olunacak bir film değil. Para verip izlenecek bir film değil.