Mert H
1.333 değerlendirmeler
27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Filmin bazı sahneleri yapmacık, diğer bazı sahneleri de fazlasıyla sıkıcıydı. Öznur karakterini oynayan hanımefendinin adını bilmiyorum fakat oyunculuk yeteneği çok alt düzeyde. Zaman öldürmek amacıyla izlenebilir.
Zaman kaybından başka bir şey degil. Bol bol kahkaha attığımız absürt bir korku filmi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum bitse de gitsek dediğimiz bir işkence :)
Zaman ve para kaybetmek istiyorum diyorsanız buyrun.Senaryo yaratmak bunkadar zor olmasa gerek.kulakta patlayan hiçbir anlam veremediğim ses efekti de cabası.
Genelde "cin filmleri" pek beğenilmez fakat ben baya baya hayranıyım. Ama şu az önce izlediğim "şey" hayatımda gördüğüm en berbat yapım. Sanırım 3-5 arkadaş aralarında para toplayıp çekmişler. Sıradan bir youtuber dahi daha kaliteli efektler kurgular yapabiliyor. Senaryo çöp, oyunculuk çöp, diyaloglar çöp ötesi. Tek güzel olan ana hikaye ama o hikayeyi de p*ç etmişsiniz. Zaten sonrasında yönetmeni kim bunun diye meraktan baktım, adamın diğer filmleri de çöp haliyle. Baştan bilsem izlemezdim. Kesinlikle zaman kaybı. O kadar sinir oldum ki film bittiği anda, ben yaşadım başkaları yaşamasın diye, hemen şuraya üye olup yorum attım. İzlemeyin abi, youtube'ye girin teletabiler yazın ilk çıkan videoyu izleyin en azından keyfiniz yerine gelir çocukluğunuza inersiniz.