Kapan
    Kapan hakkında görüşlerin ?

Hasan K.
    Hasan K.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
    Bazı durumlar önceden tahmin edilinebilse bile sağlam bir film olarak yerini aldı. Müzikleri ve oyunculukları iyi. Bence şahane bir film.
    Alp T.
    Alp T.

30 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Get Out, başarılı komedi oyuncusu Jordan Peele'ın yazıp yönettiği bir korku filmi. Normalde böyle bir filmin felaketle sonuçlanması gerekirken şaşırtıcı bir derecede Peele, son zamanların en iyi korku filmlerinden birisine imza atmayı başarmış.

Film, Rose'un zenci sevgilisi Chris'i haftasonu için ailesinin yanına götürmesiyle başlıyor. Chris, etraftaki herkes beyaz olduğu için kendisini pek rahat hissetmezken ortamdaki dostane havadan dolayı Rose'un ailesine yavaş yavaş ısınmaya başlar. Fakat birdenbire Chris, bu aileyle ilgili garip şeylerin olduğunu farkeder ve perde arkasında nelerin döndüğünü anlamaya çalışır.

Normalde korku filmlerinden pek haz etmem ama Get Out, benim için oldukça başarılı bir işti. Gerektiği zaman komikti, aynı zamanda gizemli atmosferi çok başarılıydı. Ve ortaya atılan fikirler de çok yaratıcıydı.

Aynı zamanda oyunculuklar da çok başarılıydı. Bir İngiliz olan Daniel Kaluuya, bu filmde çok iyiydi ve özellikle de Amerikan aksanı çok başarılıydı. Girls dizisinden tanıyacağınız Allison Williams, ilk sinema filmi olmasına rağmen iyi bir performans sergilemiş. Ayrıca Catherine Keener, Bradley Whitford ve Betty Gabriel de oldukça ürperticiydi. Benim için filmdeki her sahneyi çalmayı başaran kişi, LilRel Howery'di. Gerçek hayatta da bir komedyen olan Howery, filme daha samimi bir hava getirmiş ve ortaya çıkan sonucu daha da eğlenceli yapmış.

Bunun dışında dediğim gibi, Jordan Peele'ın yönetmeliği ve senaryosu çok başarılıydı. Peele, ortaya ilginç bir gizem koymuş ve bunu oldukça ilgi çekici bir şekilde açığa çıkarmış.

Get Out'la ilgili sadece birkaç ufak sorunum var. Film, tam olarak aklınızda kalan bütün soruları cevaplayamıyor ve sonunu bir devam filmi için yarım bırakmış izlenimi veriyor. Ayrıca senaryoda da birkaç boşluk vardı.

Uzun lafın kısası, eğer korku filmlerini seviyorsanız Get Out'u izlemelisiniz. Oldukça sürükleyici ve aynı zamanda da komik bir film. Oyunculukları başarılı ve senaryosu yaratıcıydı aynı zamanda. Mükemmel değil ama kesinlikle göz atmaya değecek bir iş.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Performanslar.

+ Filmin finali.

+ LilRel Howery'nin filme getirdiği komik hava.

+ Senaryonun parmak bastığı ilginç noktalar.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Bazı cevaplanmamış sorular.

- Senaryodaki birkaç boşluk.

- Bazı sahnelerde nelerin olacağını tahmin edebiliyorsunuz.

TOPLAM PUAN: 7.5/10
    onrorn
    onrorn

28 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Sonuna kadar gizemi çözülmeyen, gererken eğlendiren çok ilginç ve keyifli bir film. İzlemenizi öneririm :)
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

25 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    son saniyesine kadar sürprizlere açık iyi bir film fakat iki eli bağlı olduğu halde koltuktan söktüğü pamukları kulağına nasıl soktu onu merak ediyorum herşeye rağmen 8/10
    Fundalina Jolie
    Fundalina Jolie

19 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Sıkı bir gerilim filmi izlemeye ne dersiniz?
    Kapan filmini yazan ve yöneten Peele, köleliğe dair endişelere farklı, belki olası ve yenilikçi bir unsur katmış. Her ne kadar finale yakın sahneler biraz geçiştirilmiş olmasına rağmen keyifle izlenen bir yapım ortaya koymayı başarmış.