Öncelikle şunu bilmelisiniz ki film boyunca hiç sıkılmıyorsunuz. Siyahi karakter ile beraber siz de olayları çözmeye başlıyorsunuz ki bu yönüyle film seyirciyi içine çekiyor diyebiliriz. Irkçılığın korkunçluğu da ilmek ilmek işlenmiş. Get Out mutlaka izlemeniz ve çevrenize önermeniz gereken bir film.
Bu filme korku olarak bakacksanız bakmamanızı öneririm. Çünkü filmde korku namına birşey bulamazsınız. Hatta ilk 1 saat gayet sıradan geçiyor ve ne oluyorsa son 45 dk, hatta son 15 da zirveye çıkıyor. Konu harika işlenmiş son yarım saatte biraz gerilim mevcut, korku filmi olarak açıp izlemiştim ama çok farklı bir film olarak çıktı karşıma, bu durumdan da gayet memnunum. Bence izlenmesi gereken hoş bir film olmuş.
Filmi çok geç izledim genelde korku, gerilim tarzı izlemem ama film o kadar güzel işlenmiş ki yorum yazmadan edemedim. İzlemek istememdeki 1. Neden oscar almış olması. Filmi izlerken korkmuyormusunuz ama gerilimi sonuna kadar hissediyorsunuz. İzleyiciyi çok güzel tatmin etmişler son sahneler de en iyi 100 listeme yazdım. Şiddetle tavsiye ederim.
Irkçılığı işleyen filmlerden gerçekten beğendim. Verdiği mesajlar olsun izleyicide şaşkınlık gerilim hissi uyandırma olsun gerçekten başarılı bir filmdi, izlemenizi tavsiye ederim.
Türü farketmeksizin sinema, hayatın kendisi gibi, zaman zaman klişe zaman zaman ters köşe olunca güzel. Bu film de öyle. Irkçılıktan çok insanın içindeki şeytani duyguları anlatan bir film. Daniel Kayuula (Chris ) başarılı oyunculuğu ile karakteri içselleştirip hemen bağ gerilimi iyi yaşatıyor , Büyükbabanın Hitler'in önünde siyahi sporcuya yenilmesinin bir intikam tohumu oluşturması gibi öğeler filmin alt yapısını sağlamlaştırıyorspoiler: .Ancak bir kaç nokta var ,Chris ve sevgilisinin evin dışında ormanda dolaştığı zamanlarda yine açık havada büyük boy fotoğrafıyla açık artırma yapılması biraz saçma geldi. Görme engelli sanat simsarının operasyona alınması olayında bir hekimden danışmanlık alınsa film daha oturaklı olacaktı. Orada gülüp gerilimden çıktım. Doktor Bay Armitage bir beyin ameliyatına girerken steril eldivenlerini takıyor ve sonra o eldivenlerde maskesini yüzüne takıyor, kırmızı kadife bir kutudan steril ameliyat malzemelerini çıkarıyor bu biraz amatör geldi,. Chris'in kendini hipnozdan korumak için kulaklarına pamuk tıkaması güzel bir düşünce ama koltuğun pamukları saman sarısı , kulağından bembeyaz bir pamuk çıkıyor , kulağına nasıl yerleştirdiği de muamma. [spoiler] Chris aile katliamı yaparken polisin ruhunun duymaması da biraz kolaya kaçılmış gibi geliyor. Chris in arkadaşı filme bir sıcaklık ve umut katıyor ama son sahnede biraz gökten inmiş gibi olmuş.[/spoiler] Betty Gabriel (Georgina ) in aynı sahnede bir kaç saniye içinde ruh durumunu yüz ifadesi ile o kadar güzel sahnelemiş ki tadından yenmez. Genel olarak zevkli bir film, ayrıntılar ne kadar çok olursa film bana o kadar güzel geliyor. İzlenir .
hayatımda gördüğüm en iğrenç film ne gerilim ne de korku adına bir şey var emirhan şafak diye bi arkadaşım tavsiye etti o da emirhan takva dan duymus 2 saat sizi bosa kitledi tek iyi yanı beyaz kızın sonda ölmesi
Film başlarda sıkıcı ilerliyor ne olacaksa olsun artık diyorsunuz ama belli bir yerden sonra meraklı işleyişi sizi içine çekmeye başlıyor. Gizem ile gerilimi dozunda denilebilir, ayrıca ırkçılık konusuna da iyi dikkat çekilmiş ve oyunculuklarda pek fena değildi. ()
Adam ilk gece hipnoz edildiğini biliyor ve evde bir takım tuhaflıklar olduğunu bilmesine rağmen koz arkadaşı hiçbir şeyin farkında değil ve durumu ona ciddi anlayamıyor yani ırkçılığı çok güzel işleyen bir film