Ya inanin Bukadar kötü bi film görmedim lafla değil gerçekten Ne anlatiyor ne diyor belli değil Sermiyandanda böyle birsey beklenir zaten ne beklicez.. Yani bu film çekiminde emeği geçen arka taraftaki çalışanlardan tut..filmde oynayan kisilerede yazık yani bu senaryoyu görüpte nasıl oynamışlar..
Necati Akpınar boyle kalitesiz filmlere pek ön ayak olmaz ama hayret onunda hayatındaki en kötü filmdir Para verip sinemaya gidenlere yazık Tv karşısında bile 10 dk çekilmiyor... Bu yersiz filmler
Ben hayatımda ilk defa bir filmi tamamen bitiremeden terk ettim. Eşimle İlk yarının dolmasını dört gözle bekledik. Ve salonu koşarak terk ettik. Eşimle ortak kanaatimiz hayatımız en berbat 45 dakikası olduğudur. Film iğrenç ötesi bildiğim hint işkencesi
Olumlu yorum yazanların hepsi filmden veya bu sayfadan para kazananlar. Bugün şuanda televizyonda izledim . Diyeceksiniz ki film cikali 3 sene olmuş Ne diye buraya yazıyorsun şundan dolayı yazıyorum zeki arkadaşım olurda filmi merak edersen internetten falan izlemek istersen ; aman ha. Sakın. Sakın izlemeyin. Kötü Değil film : İğrenç . Berbat. Eksi yıldız. Hayırlı günler
Mafya komedisi de, Bollywood komedisi de olmamış. Hintlilerle sürekli inek üzerinden dalga geçen bir film düşünün, bunun aynısı Türk adetlerine karşı yapılsa sanırım o film ülke çapında yasaklanırdı. I Love You tadında asla değil. Filmdeki emeğe saygı duyuyorum, gerçekten uğraşılmış ancak hiç olmamış.
Olum bu filmleri insanlar izliyor ya.... düzgün bir şeyler çekin biraz ya....Böyle şeyleri çekip aranızda izleyip eğlenebilirsiniz ama gösterime sokmayın lütfen...bizim de bi sinema zevkimiz var nacizane...o yoksa da midemiz var yani...lütfen...
Harika bir film eğer hint gelenek görenklerini az cok biliyosanız daha eğlenceli ve komik gelecektir size ben cok güldüm kötü yorumlara sakın aldanmayın hiç sıkılmadan izledim bollywood filmleri kadar kaliteli olmasada türklerinkine göre kaliteli olmuş :) hem hint hem türk yanyana gelince ortaya cıkan bir komediyi izledim harikaydıspoiler:
Gerçekten söylenildiği kadar kötü bir film değil tam tersi mizahi yönü daha ağır basmış. Gerek filmdeki ince mesajlarla gerekse Hindistan gelenekleri çok güzel yansıtılmış. Oyuncular yine hakkını vermiş filmin TEBRİKLER. 👏👏👏👏
hayatımda gittiğim en kötü filmlerin başını çeker. filmin ne olduğunu bile bile ilk yarısında çıkmadığıma pişman oldum. hani bu kadar da kötü olamaz yaa diyesi geliyor insanın.
Bu adını bile söylemeye gerek olmayan. Türk. Düşmanı vatan haini kadınına oynamışlar sözde mafya anca bu roller yakışır o hain kadında BU Yüzden filmi yarıda bırakıp çıktık. Ve gitmek isteyenlerde anlatacağım bizler vatan hainlerini sinemada istemiyoruz Bu filmde oynayanlara dahi yazık
Gunu gecirmek icin ideal bir filmn olmus kadroraya bakinca daha guzel bir film beklentisi olusuyor aslinda fragmani izleyip daha yuksek bekletiye girmeden izlenebilecek bir film...
Demek ki Vizontele serisini taklit etmeden, özgün senaryo yapılınca bu kadar oluyormuş. Hadi anladık, oyunculuk sıfır. Bari insan sağdan soldan iki espri araklar. Bir de çok güzel, çok komik bir filmmiş gibi, araya mesaj da sıkıştırmış bizim "Gundi" Sol ayağına kız tavlamaya benzemiyor bu işler. Müşterilerin çoğu filmin yarısında çıkıyor.