Serinin devamı değil konu tamamen seriden bağımsız karakterlerde öyle hayır serinin devamıysa Optimus Prime'ın nesi var böyle hafızasını filan mı kaybetti bu eleman bütün seri boyunca dünyayı ve insanları korumak için can hıraş mücadele etti şimdi insanlara güvenmeyen paslı bunak bir makinaya çevirmişler Bumblebee'nin filmde çoookkk az olmasından hiç bahsetmiyorum sinirim bozuldu tammm bir hayal kırıklığı oldu film benim için .
Hikaye güzel, yeni düşmanlar güzel, aksiyon yeterli.Film akıcı, sıkmıyor. Optimus Prime'ın yeni Türkçe dublajı olan Dr. Strange sesini hiç beğenmedim, sanki internette sağda solda duyduğumuz metinleri seslendiren robotik sanal ses gibi hiçbir duygu veremiyor, goril Optimus Primal'in sesi onun sesi olmalıydı.
KARDEŞ ÜLKEMİZ YAVRU VATAN PERUNUN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNİN SÖZDE DÜNYA DIŞI VARLIKLAR TARAFINDAN SÜİSTİMAL EDİLMESİ VE HİÇE SAYILMASI MİLLİ İLKELERE VE DEĞERLERE TERSTİR.
Transformers serisini 500 kez izlemiş biri olarak bu filmde hem senaryoyu beğenmedim hemde bumblebee yi bu kadar arka planda tutmalarından dolayı hiç beklentimi karşılayamadı.
Rezalet bir film transformers 1 iyi 2 daha iyi 3.filmi ise tam bir baş yapıt fakat 4 den sonra film bozmaya başlıyor ve son film ile berabat bir hal alıyor önceki filmlerin devamı değilmiş gibi daha farklıymış gibi geliyor insana sıkı bir hayran olarak 10 üzerinden 2
Ben zaten tam bir transformers hayranıyım.Sadece bu yüzden yurtdışına çıkmak ve ingilizce öğretmeni olmak istiyorum .Bu seriyi de çok beğendim.Ayrıca 16 yaşındayım filmin çocok filmi ile alakası yok ben bu filmi sürekli tekrardan izliyorum.her yeni bölüm çok güzel elinize emeğinize saglık .Ama en çok transformers 5 ve 6 'yı çokk seviyorum umarım yeni bölümler kısa zamanda çekilir ve yayınlanır.Saygılarımla (I love Bumblebee )
Filim harika izlediğim en iyi film lerden birisi serinin de en iyi filmlerinden keşke daha uzun ve daha fazla karakter olsaydı ama bu şekildede çok iyi olmuş ellerine saĝlık
Klişenin dibi. Hep aynı cümleler. Daha da yorumlara bakıp idare eder laflarına inanmam. Tek idare eder nokta bol aksiyon yani o da olsun. O yüzden gerçer mi geçer tabi.
Gerçekten ve gerçekten transformers hayranı olarak iliklerime kadar yasiyordum küçüklüğümden beri ama bu seri inanılmaz berbat olmuş gerçekten gittikçe kötüye doğru gidiyor amaçları ne anlamıyorum eski serilere baksana ya bide buna bak Trt çocuğa köy izlensin derecede olmuş yazık yemin ediyorum 2 saatim boşa gitti
Ayhan Kahya'nın vefatından sonra ,Hakan atlı Optimus'u mahvetmiş dublajda bir karaktere bir ses bu kadar yakışmaz!Sırf bu yüzden filmi izlemeyi bıraktım altyazı izledim !!!
Filmi izlerken çok sıkıldım bu tip filmler bana hiç uymuyor aşırı kötüydü eğer bu tip filmleri seven varsa gidebilir ama benim gibi daha çok realist şeyler seven kişiler asla gitmemeli
bu kadar berbat çekilmiş bir transformers izlememiştim. Yapım şirketi değiştiği için bu kadar kötü bir film ortaya çıkması gerekmiyordu. Benim için transformes ilk 6 bölümden ibaret. Umarım aynı yapım şırketi 8. bölümü yayınlamayı düşünmez.REZALET .....
İzlediğim en kötü transformers filmiydi. Film çekmek için uyrukluymuş bir senaryoya sahip. Serinin yüz karası olmuş. Bunun için çok üzgünüm. Senarist bu senaryoyu annesine yazdırsa çok daha güzel bir film izleyebilirdik.