Gassal
2,7

Alpay K.
Alpay K.

27 Aralık 2024 tarihinde eklendi
dram komediyi çok güzel işlemişler.çok güzel dizi.dram komediyi çok güzel işlemişler.çok güzel dizi.
Gülcan Cunakli
Gülcan Cunakli

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

25 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Gassal sezon 2 dışı güzel ama bayhan hiç olmamış dizinin duygusal yönlerini bozmuş . Ilk bölümü güzel di şarkı lari
cevdet C.
cevdet C.

21 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Korku filmi diye girdiğim sinemadan, korku filmi miydi bu diyerek çıktım.

Her sahnede bir gerilim müziği vardı, ekmek keserken bile gerilim müziği olan bir filmdi.Süresi daha kısaltılabilirdi.İlk yarıda pek birşey vermiyor,İkinci yarıda toparlamaya başlıyor ondada apar topar bitiriyor.
Pek memnun ayrıldım diyemem.
Şerife Göktaş
Şerife Göktaş

27 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Ben 36 Yaşındayin o kadar dizi izledim bu zamana kadar hiç bir dizi beni bu şekilde etkilemedi ve sezon finalinde sanki ben yaşamışım gibi hıçkırarak ağladım Ahmet Kural ve oyuncuları Tebrik ederim senaryo harika müthiş ikinci sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.
Gulcinyavuz77
Gulcinyavuz77

25 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Bayhan hiç olmamış tüm duyguyu yok etmiş. Dizinin ciddiyeti bozulmuş. Çok şaşırdık. İlk sezon ile ilgisi yok. Üzüldük.
Onur Esen
Onur Esen

31 Aralık 2024 tarihinde eklendi
10 Bölümüde bir solukta izledim. Emeği gecenlere teşekkürler . Ben çok beğendim.Ahmet Kural mükemmel oyunculuk
Kaan Türkyılmaz
Kaan Türkyılmaz

3 Haziran 2025 tarihinde eklendi
2 sezon tek kelime ile REZALET
Komedi desen değil
Dram desen değil
Bayhan ve müzikler rezil.

Sezonu bitirmeden kapattım
shfk trkgl
shfk trkgl

27 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Bence Ahmet Kural'ın oyunculukta zirve yaptığı muhteşem bir yapım olmuş. Ahmet Kural ismini duyan illa ki bir komedi arıyor ama dram oyunculuğunu çok iyi yaptığı bir gerçek. Senaryosu ve oyunculukları ile bence harika biz dizi...
Hasan Guven
Hasan Guven

26 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
bayhan ne alaka.. içime etmişler dizinin. birde cenaze arabası şöförü dizinin karakterine uymuyor gibi sanki
Alper Ateş
Alper Ateş

30 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
1. sezon hem komedi hem drama beraber öyle güzel işlenmiştiki,ben de dahil herkes dizide kendinden birşeyler bulmustu. Dizi sonundaki müzikler diziyi tamamlayan en önemli unsur olarak diziye renk . Sezon da komedi komedi degil dram dram degil,müzik desen rezalet,hint filmlerindeki gibi dans etmedikleri kalmış bi. Bayhanın abartılı nağmeleri,saçma hareketleri ve alakasiz şarkı seçimleri diziyi daha da çekilmez hale getirmiş. 1. sezonu soluksuz 2 defa izledim,2. sezonu yalnizca bitirebilmek icin izledim Bayhanin muzklerine dayanamayip diger bölüme atladim. Yönetmene mesaj; tadında bırakın kardeş. yü de çekmeyin.
İLK SAV
İLK SAV

26 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Malesef heyecanla beklediğimiz dizinin ikinci sezonu Bayhan ile anlamsız şekilde rezalete dönüştürülmüş. Alakasız müzeik ve sanatçı ile adeta hint dizisine dönüştürülmüş. Ayrıca ilk sezondan tamamen kopuk bir konu işlenmiş, dizi de lüzumsuz Belediye Başkanı karakteri, ön planda olan lüzumsuz şoför kararketi ve ekibi, dizinin müzik dışında 29 dakikalık oluşu diziyi sıkıcı hale getirmiş.
sasa asas
sasa asas

31 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Bu dizi için şunları söyleyebilirim: Dizi bir kere iyi ki 30 dk gibi bir süre ile kısa tutulmuş. Çünkü senarist bazı sahneleri dolduramadığı için sıkıcı geçiyor. Tam sıkıldım biraz sardırayım derken dizi bitiyor. Bunların dışında senaryo içeriği olsun, oyunculuk olsun çok başarılı. İzleyiciye anlatması gereken duyguyu çok iyi aktarmışlar. Diziyi size yaşatıyorlar. Aslında bu diziye başlarken komedi diye başlamak yanlış olur. Bana göre dramın içerisine komedi serpiştirilmiş gibi.
Özet olarak, fotoğrafın bütününe bakacak olursak dizinin son bölümü muhteşem olup diziyi daha da doruk noktaya taşımış. Vurdulu kırdılı ve aksiyon dolu bir içerik arıyorsanız beklentinizi düşük tutmalısınız. Dizi, dingin, sakin ve bol mesaj içerikli.
Fatih Tanriverdi
Fatih Tanriverdi

30 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Çok güzel bir dizi film olmuş. Hayatın içinden mafya,aşiret,zengin erkek fakir kız gibi saçma sapan konuların olmadığı. Ama bir o kadar da duyguların trajedinin hüznün komedinin izleyiciye hissettirildiği ve mükemmel oyunculuğun olduğu bir dizi olmuş. Bitirenler bilir halen içinde birşeyler bitmemiş yeni sezonunu bekliyor. Spoiler olmasın ama güzel dizi izlemenizi tavsiye ederim abuk subuk puanlar vermişler sebebi il cümlede olmayan popüler kültür dayatmasıdır emin olun...
Aysel Tatlıoğlu
Aysel Tatlıoğlu

10 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Kötü yorum yapanları hayretle okuyorum hiç bişeyden anlamıyorlar çünkü muhtesem bir senaryo ilmek ilmek dokunmuş hem güldürdü hem eleştrdi hem ağlattı başka ne istenebilirki bir diziden . Oyunculuklar muhtesem dizi muhteşem .
Tuğba Seyfi
Tuğba Seyfi

31 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Okadar üzgünüm ki hep birşey olacak diye beklerken saçmasapan bir yerde bitiveriyordu zaman kaybı hiç bişey yokki filmde giden zamanıma yazık oldu