Dunkirk hakkında görüşlerin ?
23 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
Nolan olduğu için daha fazlasını bekliyordum ama sınırlı bir film olmuş ayrıca gerilim diye müziğin hiç durmadan çalmasi baydı. Abartılacak ama abartıligi kadar yok gerilim yok ama gerilim müzikali olur spoiler: 3 gemi 3 uçak arasında geçen film askerler o gemiden iniyor o batıyor diğerine biniyor o batıyor. Oyunculuk olarak ortada olağanüstü performans görmedim. Şile agva da çek çekilir öyle bi yer durkıng dramla gerilim olarak bana hiç biri geçmedi tren sahnelerinde kafam rahatladı gerilim müziği durdugu için
2 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Gerek filmin atmosferi, gerekte çkilen kalite güzel olsada filmi beğenmedim
15 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Sanatsal açıdan belki iyi olabilir. Ama gerçekcilik açısından vasat bi film. Cillian murphy nin oynadığı oyunu icimizden biri oynasa gene siritmaz yönetmen burda ne yapmaya çalışmış cidden anlamadım. Eğer milliyetçi bi ingiliz iseniz filme dört yıldız verebilirsiniz. Ha bu arada bu son saniye üçlüklerine bir tek ben mi ayar oluyorum. Yemin ederim son saniye kurtmarlarini görünce filmi direkt kapatasim geliyor.
10 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
christopher nolan sevdiğim yönetmenlerden ve çoğu filmleri de başarılı ama bu filmi vasatı geçememiş bence kurgusu senaryosu kötü film beğenmedim ingilizlerin ve müttefiklerin kaçışını anlatıyor hiç hitleri göstermediler 3 5 uçaksavarların spoiler: savaşını izledik 2 tane yakıtı bitmek üzere olan ama düşman askerleri yokedene kadar bitmeyen yakıt mantık olarak baya geride film
10/5.5
22 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Gerilim yok ama tuhaf bir gerilim müziği çalıyor kalitesi iyi olmayan dandik bir savaş filmiydi ayrıca konu bütünlüğü de yok ..