Filmi izlerken sanki bir Yılmaz Erdoğan filmi değil de bir Çağan Irmak filmi izliyormuşum hissine kapıldım.Bu kötü bir şey mi peki? Maalesef evet.Bir yönetmenin imzasının silikleşmesinden hatta yok olmasından daha fena ne olabilir? Yıldızlar geçidi bir kadro...Yeşilçam esintisi bir senaryo...Reklamı 'fazla iyi' yapılmış bir film... Erdoğan mı Irmak mı siz karar verin.İyi Seyirler.
Görsellik açısından çok güzel mekanlar çok iyi oyunculuklar üst düzey Yılmaz Erdoğan farkını özelliğini hissettirmiş. Oyuncular demişken Ersin Korkutun role uymadığını keşke başkasını kullansaymış daha uygun daha iyi olur belki önemsiz bir karakter belki ama önemli bir kadro oluşturup alt rollerde de uygun kişileri koysaydı keşke bana uygun gelmedi o role. Filmi ilk yarı 2.yarı olarak değerlendirmek lazım güzel akıcı giden ilk yarı 5 üzerinden 3.5 4 alan bir ilk yarı yerini sakin durgun bir ikinci yarıya bırakıyor. İllaki fark olacaktır olay örgüsü açısından ama bu kadar büyük fark olması iyi olmadı onun dışında gayet başarılı ama standartın altında bir film Yılmaz Erdoğan standartının altında bence bi iki mantık hatası da var gibime geldi söylemeyeyim spoiler olmasın. Sırf ilk yarısı için bile izlenebilecek bir film.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.