Filme büyük beklentilerle gittim fakat hayal kırıklığına uğradım. Her zaman görmeye alışık olduğumuz artık klişeleşmiş din ile korkutma cabası filmin başından sonuna kadar uygulanmış durumda. spoiler: Karakterler ve senaryo deseniz ağlanılacak durumda. Öyle komikler ki filmin bir sahnesinde odanın kapıları açılıp kapanıyor, saniyeler içerisinde tüm herşey dökülüyor, darmadağan oluyor her yer fakat kadın evi topluyor. Öyle birşey olsa arkanı bile bakmadan basıp kaçman gerekiyor kızım :D.He birde film boyunca amacını anlamadığım gıcık bir kaynana var o daha komik. İşin kötü tarafı film 1-1.5 saat boyunca nerdeyse ilerlemiyor. 2 tane boşrolümüz var ve devamlı bunlar arasında sahne geçişi olup duruyor. Bir yerden sonra artık sıkmaya başlıyor. Zaten müzikleri ve kamera açılarını öyle bir kullanmışlar ki neyin nereden çıkacağını anlıyorsunuz. Bende bunun 2 tane istisnası oldu.Onu da söylemeyin artık çünkü filme gittiğinizde korkacağınız başka bir yer yok.
1.5 puanı nerden verdin diye soracak olursanız oda görsel efektlerden. Ha çok mu güzeller? Kesinlikle hayır. Ama yinede idare eder.