3,6
Üç Harfliler 3: Karabüyü hakkında görüşlerin ?
10 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Alper Mestçi'nin tarzını çok seviyordum ancak bu filmi izledikten sonra, "Bu adam nasıl olur da böyle bir film çekebilir?" diye düşündüm. Israrla geçmişteki tüm mantık hatalarını ve klişeleri bir araya toplamışlar. Filmin başından itibaren tahmin edilebilir olması ve hiçbir ters köşe olmaması canımı sıktı. Oyunculuklar da maalesef fazlasıyla yapmacık. Alper Mestçi'nin en kötü filmi olabilir.
4 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
Bu kadar iğrenç sıkıcı bunaltıcı hertürlü masraftan kaçınılmış basit efekler ile Flash tv oyunculuğu hepsi bir arada.
26 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
korku sahneleri iyi ama konus baştan belli hic merak uyandirmayan oyuncularin amatörlüğü cabasi olan kötü bi filmdi.
18 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
Beklenilenin çok altında bir film. O kadar para verip boşuna izlersiniz. Anne karakterinin büyü yaptığını anlatmak için 2 saat salonda boşa tutuyor sizi oysa ki filmin başında zaten göstermişti. Kısacası hiç bir sonuca bağlanmayan zaman kaybı olan vasat bir film olmuş...
12 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Film boyunca tek korktuğum şey birden sabah ezanının başlamasıydı.Bütçe eksikliğinden dolayı abla kardeş aynı kişiydi.Senaryoya gelecek olursak film deki açık ve kafamdaki sorulara o da cevap veremeyecektir(senarist).Devlet destek mi
veriyo korku filmi çekmeniz için.Filmdeki başrolun filmle hiçbir alakası yoktu.En iyi oyuncu yataklak amcaydı 2. ise yatalak amcanın ayağındaki sülüktü.