Baskın: Karabasan
    2,4
    Baskın: Karabasan hakkında görüşlerin ?

Umut D.
    Umut D.

5 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Hayatınızda izleyeceğiniz en kötü film.bir film daha kötü yapılamaz,yönetmen arkadaşa sesleniyorum.bu oyuncular ancak Flash tv de gerçek kesitte oynar, izlemeyenler bu kadar da değildir demeyin, hayatınızın hatasını yaparsınız,kısaca berbat berbat berbat, vakit kaybının çok çok ötesi
    Derin D.
    Derin D.

4 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Korku filmiyle alakasi yok ve cok kufurlu belalti konusulan sacma sapan bi film bile diyemiyorum korkutucu olan tek tarafi surekli kufurlu ve belalti konusmalar igrencti kisacasi
    Samet Ç.
    Samet Ç.

4 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en berbat filmdi.cinli filmler bile buna on basar.iğrenç, saçma sapan senaryosu vardı.verilen paraya kalite senaryo gerçekten çok kötü.şimdi kendime kızıyorum neden böyle bir filme gittim diye.sapıklıkla dolu küfürlerle dolu bir film.filmin konusu bile yok.bu filmi çekenler izlemedi mi ya.sakın ha sakın gitmeyin.
    Sinan F.
    Sinan F.

4 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    sayın yönetmen bey senaryoyu yazan muhterem dersine hiç çalışmmış film berbat yalandan para verdik konu yok küfür tecavüz kırıla az örf adetlerimize saygılı olun salonda milleti yerin dibine sokmanın anlamı yok daha detaylı eleştri içim 05336525658 ararsanız size eleştirilerimi söylemek isterim.
    FK1903
    FK1903

4 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    filme dun arkadasimla gittik ve filmin tamaminda birbirimize bakakaldık. gore turunde bir film calismislar ama keşke senaryo yazmayada calissalardi iyi olurdu.
    sidar k.
    sidar k.

3 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Film berbat korku hiç ne salonda ne de bende yaşanmadı ama kahkaha derseniz cidden baya güldüm saçmalıktı yok zorla çiftleşmeler ayinler saçmalıktı sadece
    Enginyuzgec@gmail.com E.
    Enginyuzgec@gmail.com E.

3 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    berbat bir filmdi filmin konusu neydi halen daha anlamış değilim paranızı boşa kaptırmayın spoiler:
    Muhammed Ç.
    Muhammed Ç.

3 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Adamı kız arkadaşıyla geldiğine geleceğine pişman eden bir film zaten ilk yarısı bitmeden terk edilesi türde. Senaryo ve replikler küfür ile değil de cümlerlerle yazılmayı denense güzel film olabilirdi belki. Hayatımda bu kadar küfürlü bir film daha izlemedim..
    Aysu Ö.
    Aysu Ö.

3 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü filmdi, bu filmin vizyonda olması bile beni çok rahatsız etti. İlk gösterime girdiği gün gittik zaten salonda 20 kişi falan vardı. İkinci yarıya kadar zar zor geldik ikinci yarının ilk 10 dakikasında herkes salondan çıktı bir kişi bilr kalmadı. Heralde filmi durdurmuşlardır. Böyle manasız, mide bulandırıcı bir film daha izlememiştim. Korku desen alakası yok, gerilim hiç değil, türü nedir konusu nedir belli değil. Kesinlikle gitmeyin!
    Erkan Ö.
    Erkan Ö.

3 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Filmin başında berbat bi argo bel altı muhabbet baştan sona önden arkaya berbat bi senaryo araya sıkıştırılmış replikler ve oyuncular ve filmde kandan başka bişey göstermeyip seyircilerin migdelerini kaldıran ve hiçbişey anlaşılamayan bi film verdigim sinema parasına yazık
    İpek G.
    İpek G.

2 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Ayda en az 5-6 film izleyen bir sinemasever olarak şunu söylemek istiyorum ki hayatımda izlediğim en kötü korku filmiydi. Bazı korku filmleri o kadar kötü olur ki güldürür insanı bunda o bile yok. Filmin afişindeki karakterin filmde gösterilmemesi, konuların kopukluğu, sesler... Sadece midem bulandı. Kısacası KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum.
    Ozn Z.
    Ozn Z.

2 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Bir film düşünün defalarca insanın aklına kazıyacak kadar gösterilen hiç bir objenin hikayede bir bağlantısı olmasın. Bir film düşünün afişe yaratık konulmuş ama filmin içinde bulunmasın. Bir film düşünün gereksiz yere gerginlik yaratsın diye içine karakterler sıkıştırılsın. Bir film düşünün hikayesi baştan sona amaçsız olsun. Bir film düşünün sanki lise talebesi çekmiş olsun. Bir film düşünün zaten kötü olan Türk korku filmlerinin en kötüsü olsun. Bir film düşünün gerçekten bir film olmayı başaramasın. BERBAT paranıza, zamanınıza yazık!
    Hakan T.
    Hakan T.

2 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Bu kadar kötü film çekilemez pişmanlık duyduğum tek film sevgilinizle izlemeyin derim hem polisleri hem de Türk erkeklerini karalayan bir film olmuş
    Önder Y.
    Önder Y.

2 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Türkiye'de yapılmamış bir korku filmi konusu ama bu filmin iyi olduğu anlamına gelmiyor.Öncelikle bir filmde bu kadar küfürlü konuşma olmamalı,daha film başlıyor hemen aşırı küfürler,ağıza alınamayacak konular içeren sohbetler,ben yalnız gitmeme rağmen,sinemadaki diğer bayan seyircilerden utandım.Ve film boyunca sürekli küfürlü ,ama sürekli.Konu işlenişi farklı ama olmamışki,belli bir noktadan sonra insan sıkılıyor,hatta sinemadan çıkanlar bile oldu,mide bulandırıcı sahneleri var.Eğer bu film yurt dışında da gösterilecekse yabancıların gözünde kötü bir imaj oluşabilir.
    Oğuzhan Ş.
    Oğuzhan Ş.

1 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar uzak durun şu resil filimden. Yemin ederim ayıp ya. Kazık ya!! Böyle bir filim ile resil ediyorsunuz türkleri. Seviye sıfırın altı ya! Beyazperde sizin 4 yıldız vermenisi hiç bir şekilde anlıyamoyorum. Sizin oyunusa bakıp, güvenip bu filimi izlemeye gitdik. Alah aşkına oy verdiniz filimleri izliyormusunz veya paraya karşı oymu veriyorsunuz. Açıkcazı bana öyle görünüyor. Filimde konu yok, saçma sapan. Resmen dalga geçiliyor bizimle.