fragmanı izlemeniz yeterli verdiğiniz para harcadığınız zamana çok üzülürsünüz sonra.. Saçma sapan bir film.İzlediğim en kötü filmlerden biri...Gitmeyin...
Gökbakar kardeşlerin insanlarin akliyla dalga geçen nasıl olsa yaptigim filmler izleniyo bunuda millete yuttururum dediği film demeye bin şahit gerektiren bir sacmalik
sinemada izlediğim en kötü filmlerden birisi normalde sinemadan yarıda cıkmam ama bu fılm okadar sıkıcıydı ki yarıda cıkmak zorunda kaldım milleti kandırmak ıcın fragmanı guzel yapmıs orda paylasmıs 3 5 tane komık sayılacak yerı sınemadakı kımse gülmüyordu berbat bir film
Osman pazarlama adlı film şahan gokbakar in en kötü filmi, sinema da kesinlikle izlemeye değmez ,paraniza yazık. Şu belirtmek isterim ki, şahan gokbakar in diğer bütün filmlerini de sinemada izlemiştim, hepsi de guzeldi ama bu film hayal kırıklığı.
durup durup düşünüyorum bu Türk sineması bu kadar yüksek bir ivme kazanmışken neden birileri ayağına taş koyuyor . arkadaşım bırakın büyüsün yürüsün hatta bırakın koşsun , para kazanıcam diye sektörü baltalamak nedendir ? hayatımda izlediğim abartsızı en kötü komedi filmi...
Suan buraya filmden yaziyorum. Gercekten bitmesi icin dua edersiniz. Berbat otesi bir film. Kafam dagilsin diye geldim ama kendimden utandim. Rezalet. Gitmeyin.