3,1
Çığlık 3 hakkında görüşlerin ?
23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
3. film gerçekten kötü.hayatımı mahvetti bu film.tüm hayranlığım suya düştü.Neden allahımmmmmmm neden bu kadar uCuuuuzz... :(:(
30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben çok beğendim kendisinden sonraki benzerlerini artık klişe yapan bi film artık kült olmuş bi film
30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim valla Klasik Amerikan teenager korku filmleri ama güzel 10/10 bir film çok zor hazırlanıyor.Yapılmış tüm filmlere 10..
7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bana göre çığlık serisinin en güzeli çığlık(ilk film)
sonra çığlık 3 sonra çığlık 2
12 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilk iki filmdeki tadı bende alamadım ama yinede iyi bir film.oyuncular falan iyi hepsi.gerilim sevenler izlesinler ama çok ahım şahım bir şey de beklemeyin derim.7/10
24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Gayet iyi bir ilk film,sonra ondan daha iyi bir ikinci film ve ne yazık ki ’’Scream 3’’.Wes Craven üçüncüde maalesef sendeliyor.
19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
buda güzel üçüde güzel aslında scream serisi bambaşka bir tür olarak beyazperdede yerini fazlasıyla bulmuştur bence gayet kaliteli bir yapım diyebiliriz daha iyisi olabilirdi tabi ama buda güzel derim ben
14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
2. film için bire yakışmıyo dedim ama bence 3 daha iyi 2 de iyi ama okadar değil
22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence seriye burada son noktayı koymaları iyi olmuş çünkü üçüncüsü diğer filmlere göre biraz zayıf kalmış gibi geldi bana,zaten neve campbell’e dördüncüsü için teklif götürdüklerinde filmi tadında bırakmak istediğini söylemişti...en iyi buydu zaten... bu seriyi mutlaka izleyin.9/10
5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çığlık serisini sewmem,bunu da çok sewemedim bence korkudan çok uzak filmler.yine de filmde kurulan set hikayesi iidi,bence film sette bitirilseydi daaa ii olabilirdi.
12 Ocak 2005 tarihinde eklendi
tamamen gereksiz bir devam filmi
20 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
ya yorum için geç kaldım ok ama ilk ve ikinci bölümden sonra cidden izlemeye değmicek bi kalitesi (!) vardı..
o kadar korku filmi izledikten sonra bunun türüne korku/gerilim demekle diğerlerine haksızlık yapmış olurum.. izlmeye gerek yok bence..
11 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Bu sefe Sid'in başına neler gelecek acaba diye hiç meraklanmadım yani.Kim Bauer iki kendisi.Akraba olduklarından şüpheleniyorum yani.En hakiki Berivan:)))
27 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Wes Craven'ın seriyi ne diye bu kadar uzattığını anlayamıyorum. Ne de olsa artık Ghostface bizim için yeterince korkunç olmaktan uzak. Ve de hala neden katiller ikişer olarak ortaya çıkıyorlar ? Sevenleri ilkini, hiç tanışmamış olanlar ise ilk ikisini izlemekle yetinmeliler bence. Kısacası 'Scream 3'ten uzak durun... (3/10)
2 Ocak 2002 tarihinde eklendi
o kadar iyi bir film değil ama güzel sürükleyici bir film diyebilirim.çığlık zaten gerçektende bir ekol ve en iyi giden korku serisi.senaryo basitti.çığlık 1 zaten bir korku klasiği bence.2 bence hayal kırıklığıydı.3 ise 2 den daha iyi bence.2 den daha çok korkacağınız kesin.izlenebilir bir film.