f-corleone
21 Nisan 2004 tarihinde eklendi
e yani bence başarılıydı.. harrison ford ve michelle pfeiffer'in başrollerde olması da büyük bi katkı.. izlerken cidden insanı ürkütüyor.. küvet sahneleri cidden güzel çekilmiş:)) izlemekte fayda var..
Olay örgüsünde birtakım aksamalar olmasına rağmen (Claire, onu derinden etkileyen bir olay sonrası kaza geçiriyor, kötü şeyler unutuluyor, iyiler yerli yerinde :) ) türünün gerektirdiği ölçüde geriyor ve heyecanlandırıyor. Bu bakımdan başarılı diyebilirim. Bir de film biterken ekranın kararmasıyla birlikte ekrana biraz dikkatli bakınca bir şey farkediliyor. Bir bakın bakalım?
izlerken tüm tüm hücrelerinizle gerilmek istiyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken bir film. gerilim filmi diye buna denir. hele bir de michele in aldatıldığını aynaya baktığında öğrendiği sahne vardı harikaydı
İzlemediyseniz ve iyi bir gerilim filmi izlemek istiyorsanız hiç tereddüt etmeyin izleyin yanlız şöyle saat 23:00 ten sonra ışıkları söndürüp tek başınıza oturup öyle izleyin bu şekilde izlemedikten sonra buraya gelip ''amannn bu film çok klişe, hiç korkmadım ki, bu filmin neresi korku...'' diye boş boş zırvalamazsınız hadi iyi seyirler.
tek kelimeyle mükemmel bir film.korkudan altıma yapacaktım ya.hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.sinemada çığlık atanlar olmuştu,öyle bi film işte
Bence film cok iyiydi! Gerile gerile bir hal olduk hep beraber arkadaslarla sinemada!Film biter bitmez fırladım ayaga ve arkama doner donmez ne goreyim,millet birbirinin icine girmis ve bembeyaz suratlarıyla hala andon andon perdeye bakıyorlar!Kısacası cok sıkı bir gerilim!!!